reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
U mnie w miarę, chociaz znowu się upały zaczynają i nie wiem jak wyrobię bo puchnę. Czuję się ogolnie dobrze, miałam już skurcze przepowiadające ale przeszło więc nadal czekam :-) Poza tym jeszcze ten tydzień biorę leki na podtrzymanie a 8.08 odstawiam i pewnie sie rozkręci :-D

Ja też tak miałam na początku po odstawieniu tabsów. Ogólnie @ maiałam dwa tygodnie, ale jeden dzień sie lało, potem przerwa dwa dni, potem dwa dni się lało, i tak w kółko przez około 2 tygodnie.
A mnie złapała straszna chandra. Zbliża się termin @ i znów to samo. Wiem że przyjdzie i wszystko od początku. Koszmar, ryczę po kątach cały dzień. Straszne.

Anecia, bafinka i agnes to chyba nie to :( Jak robiłam test ostatnio to byla ledwo widoczna druga kreska, Mój nawet ją widzial więc chyba się nie myliłam i nawet mial łzy w oczach ze szczęścia. A dziś teścior znów robilam i nic nie bylo :( a dzień cyklu chyba już z 31

W sobotę zrobiłam kolejny test innej firmy 2 kreseczka też się pojawiła już ciemniejsza. Dziś zadzownię i zapiszę się do Pani dr. Wg kalkulatorów to 6 tydzień. Dziewczynki ja też zastosowałam się do działania :-) co 2 dni i oby to było to oby sie udało. Ja będę pewna dopiero wtedy gdy pójdę na USG dowiem się że jest wszystko ok.
Kochane pragnę dziecka i pragnęłam. A w sobotę płakałam ze szczęścia i z tego powodu że moje ciało się zmieni. Wg aż wstyd o tym pisać. Ale chyba homony buzują. Cieszę się a drugiej strony strasznie boję o dziecko żeby było zdrowe, boję się porodu.... itd mogłabym wymieniać w nieskończoność. WIem rozpisałam się :-D
W niedzielę było mi strasznie słabo czułam się okropnie. Nudności, cięzkość brzucha. czułam jakby coś się w moim brzuchu rozciągało. Dziś jest juz troszke lepiej. To wszystko się skumulowało i może dlatego mój nastrój był taki:-(.

Dziewczyny przeslijcie mi troche tych ciazowych fluidkow, bo ja chce byc nastepna!!! :-D No ja melduje, ze staranka dzien wdzien i to z ranca, bo wtedy chlopaki najbardziej wypoczeci :-D no ja sie zawzielam teraz tak, ze hej nie ma ze glowa boli heheh nastepny okres mam dostac cos kolo 16-17 sieprnia a 15-tego jest nasza pierwsza rocznica slubu, wiec a noz widelec bede miala prezent :tak:

pysia888 trzymajmy sie tej wersji, ze pierwszy test cos pokazal... poczekaj jeszcze troszke, bo to i tak jest wczesnie, wiec jeden moze wykryl, ale drugi moze byl juz za malo czuly? Poko @ nie ma to nadzieja jest ja trzymam mocno kciuki, jak Wam sie uda to moze i mnie, a potem zalozymy sobie wspolny watek "w koncu zaciazone po antykoncepcji' :-D:-D:-D i ja go pierwsza zaloze a co!!! Ja wierze, ze mi sie uda, czekam tego wrzesnia jak dziecko gwiazdki

AAAAAAAAAAAAAAAaa zapomnialam Wam powiedziec!!!! Jest umowa! I to na stale!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem w takiej euforii, ze hej!!! Jak dobrze pojdzie to juz na swieta bedziemy mieli swoje mieszkanko! Jedno marzenie sie spelnilo teraz tylko modle sie o bejbi! Bo juz chcialabym miec w planach dzieciecy pokoik :-D Tak wiec wszystko uklada sie powoli do przodu, ja wiem, ze niedlugi bede mamusia wierze w to bardzo mocno!!!!

paula masz wielkie szczęście gratuluje
Robiłam test- negatywny... ;( odlorzylam go na x czasu i pojawila się ledwie zauważalna 2 kreska ale to tak po 15 min wiec chyba sie już nie liczy... mam ogromnego dała a w dodatku okresu dalej nie mam...

reklama
Ja robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki negatywny. Dwa dni po negatywny. W 6 tygodniu pozytywny. Wiec nie trać nadziei.
Napiszę jak będę coś więcej wiedziała. O 15 zadzownię i umówię się na wizytę. Mam nadzieję że długo nie będę musiała czekać.

Ostatnia edycja:
Do góry