reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agnes, dziękuję że myślisz o mnie :tak::tak:
Apropo tego Twojego suwaczka to nie mam pojęcia czemu się nie przesuwa :-:)-( a może kochana spróbuj go wywalić i od nowa stworzyć - może wtedy ruszy... a jak nie to spróbuj może z innej strony
U mnie ok - staranka pelną parą, dziś mam bodajże 29d.c. a ostatnio miałam 34dniowy po odstawieniu anty no i jak @ za parę dni się nie zjawi to zatestuję, a w który dokładnie dzień cyklu to nie wiem :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Witam Was dziewczynki.Mandrzejczuk, ja tez mam w nastepnym tyg. dostac okres.dzis mam 25 dzien cyklu.co do mnie mam jednak przeczucia ze ciazy nie bedzie.
Agusia czytalam ze wiele kobiet ma problemy z nieregularnym okresem po odstawieniu tabletek anty.choc w moim przypadku bylo idealnie.przez 8 miesiecy mam cykle 27-31dniowe.a ile bralas tabletki?jakie masz cykle od odstawienia tabsow?

czesc dziewczyny :)
Jakis czas temu udzielalam sie tu na forum ale dosyc dlugo mnie nie bylo... Powiedzcie co na nowosci macie?
U mnie niestety dalej nic dzis mialam owu i oczywiscie staranka tez byly wiec zobaczymy ale powoli trace nadzieje mimo ze to dopiero (dla mnie az) 6 cykl staran. Pozdrawiam wszystkie staraczki i szczesliwe zafasolkowane... Czekam na jakies newsy :)

ojj widze Misia ze tobie sie udalo gratulacje :) pora chyba zmienic suwaczek coom? ;p
Kacha ja mam takie same przeczucia jak ty :( ze znow mi sie nie udalo ale zobaczymy...
Margola dasz rade :-) szybko minie i bedziesz cieszyla sie tym ze jestes w ciazy i ze twoja fasoleczka rosnie :-)

margola nie lam sie, mdlosci ciazowe z czasem przechodza, chyba jakos ok 3-4 miesiaca?;-) Bedzie dobrze jestesmy z Toba, wiem, z elatwo mi mowic ale uwierz mi, ja bym dala wiele zeby miec chociaz jedna ciazowa mdlosc, zeby chociaz byc w tej ciazy...

Misia89 moje gratulacje, kurczaki wszystkie zaciazaja z naszego wczesniejszego grona tylko ja taka niedolezna...:-(

Agusia mi cykle po odstawieniu anty wariowaly dobrych pare miesiecy, z reszta kazdy organizm jest inny i jednej szybciej sie reguluja innej dluzej czasu to zajmuje

Kacha10 no to trzymam kciuki zeby jednak ta ciaza byla, ja to co miesiac przy okresie przezywam zalamania nerwowe a od drugiej polowy cyklu zawsze chodze pelna skowronkow i nadzieji, ze moze tym frazem sie uda ;-)

MARGOLA nie łam się mdłości na pewno szybko miną i na świat przyjdzie twoje wyczekiwane maleństwo:D
misia89 kochana tak się ciesze długo cisza i nagle taka niespodzianka:) serdeczne gratulacje
mandrzejczuk moja droga nie możemy się załamywać... to na pewno nam nie pomoże w końcu i nam się uda:)

ja mam dziś 32dc i okresu nadal brak... nie wiem co o tym myśleć...

reklama
Do góry