reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
U mnie 15 dzien cyklu ale juz po owulce zobaczymy czy cos z tego bedzie.To dopiero 1 miesiac staranek ale ogolnie to wolalabym zeby dziecko sie urodzilo latem niz zima
mandrzejczuk
a ja uwazam, ze lepiej rodzic gdy jest chlodno, bo ani ty ani dziecko nie meczycie sie z upalami, rany szybciej sie goja, a i malenstwo nie bedzie odparzalo se tyleczka od pampersow i goroca ;p
pysia888 u mnie bylo tak samo lao sie wiadrami, a teraz jest juz w normie
Bafinka poczekaj do tygodnia spoznienia i jak @ dalej nie bedzie to rob tesciora albo betke
pysia888 u mnie bylo tak samo lao sie wiadrami, a teraz jest juz w normie
Bafinka poczekaj do tygodnia spoznienia i jak @ dalej nie bedzie to rob tesciora albo betke
czarna2532
Dziewczynki mam pytanie,
Od dluzszego czasu biore kwas foliowy 400mcg, ginekolog przepisala mi witaminy prenatalne w ktorym jest 800mcg czy w tym przypadku mam ostawic kwas foliowy? Czy nie bedzie za duzo? Wizyte mam dopiero 29 wrzesnia wiec poradze sie was, a ze mieszkam w usa to tu lekarze maja zwyczaj przepisywania wlasnie witamin. Choc slyszalam ze nie wszystko sie wchlania ale niewiem co robic nadmiar tez nie dobrze
Od dluzszego czasu biore kwas foliowy 400mcg, ginekolog przepisala mi witaminy prenatalne w ktorym jest 800mcg czy w tym przypadku mam ostawic kwas foliowy? Czy nie bedzie za duzo? Wizyte mam dopiero 29 wrzesnia wiec poradze sie was, a ze mieszkam w usa to tu lekarze maja zwyczaj przepisywania wlasnie witamin. Choc slyszalam ze nie wszystko sie wchlania ale niewiem co robic nadmiar tez nie dobrze
P
pysia888
Gość
Lilith dokladnie
Mandrzejczuk a ja tak zwykle miałam zanim zaczęlam łykać anty - lało się, że hej i do tego zawsze mialam na początku potworny ból brzucha, na ktory nic mi nie pomagalo - jedynie prysznic ciepły na brzuch ale to bylo chwilowe odetchnienie i od nowa to samo... A ja bym chyba wolala rodzić latem, bo dzidziuś zimą to jest dopiero, trzeba bardzo bardzo uważać i w ogole, a latem to i na spacerek bo cieplutko i ogólnie jakoś tak inaczej :-):-) a zresztą... nieważne. ważne, żebym była w ciązy
Mandrzejczuk a ja tak zwykle miałam zanim zaczęlam łykać anty - lało się, że hej i do tego zawsze mialam na początku potworny ból brzucha, na ktory nic mi nie pomagalo - jedynie prysznic ciepły na brzuch ale to bylo chwilowe odetchnienie i od nowa to samo... A ja bym chyba wolala rodzić latem, bo dzidziuś zimą to jest dopiero, trzeba bardzo bardzo uważać i w ogole, a latem to i na spacerek bo cieplutko i ogólnie jakoś tak inaczej :-):-) a zresztą... nieważne. ważne, żebym była w ciązy

czarna2532
pysia888 ja rowniez wolala bym urodzic w lecie
szybciej mozna wyjsc na spacerek i nie trzeba opatulac z kazdej strony dzidziusia
i rowniez chciala bym byc juz w ciazy odliczam czas do @ ktora mam nadzieje nie przyjdzie. A czy ktos potrafi odpowiedziec na moje wczesniejsze pytanko?
Dziewczynki mam pytanie,
Od dluzszego czasu biore kwas foliowy 400mcg, ginekolog przepisala mi witaminy prenatalne w ktorym jest 800mcg czy w tym przypadku mam ostawic kwas foliowy? Czy nie bedzie za duzo? Wizyte mam dopiero 29 wrzesnia wiec poradze sie was, a ze mieszkam w usa to tu lekarze maja zwyczaj przepisywania wlasnie witamin. Choc slyszalam ze nie wszystko sie wchlania ale niewiem co robic nadmiar tez nie dobrze![]()
Powiedz mi informowalas ginka ze bierzesz juz kwas foliowy?
czarna2532
jasne ze informowalam, ona mi powiedziala to jeszcze witaminy mozesz brac, ale kurde taka dawka kwasu foliowego? :/ bylam 1 raz u tego ginka bo w sumie jestem dopiero 3 mies w usa.
reklama
Podziel się: