reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
kwiatuszek, dokładnie ... zima to jednak zima :crazy::crazy::crazy: Takie maleństwo jest delikatne i w ogole, a tu o choróbsko w zimie nie trudno no ale jak przyjdzie mi rodzić w zimie to trudno się mówi :]

Nio dokladnie a latem to szybciej na spacerek sie pojdzie :) I do lekarza latwiej dotrzec he pysia mam nadzieje ze tym razem nam sie uda jak i wszystkim innym staraczkom, moja ginekolog powiedziala ze jak do roku czasu nam sie nie uda to skieruje nas na badania rozne do specjalistow... takze mamy jeszcze troche czasu. Niedlugo sie wszystkie przeniesiemy na forum dla ciezaroweczek :)

Czarna a mi ginka powiedziała jak w pól roku czasu nam się nie uda to wtedy przyjść do niej i zleci badania dla męża
a ile się już staracie? Bo nie wiem :-:)-:)-( bo my w sumie mamy 2 cykle za sobą i teraz zaczniemy 3ci

Ja anty brałam prawie 4 lata od stycznia jestem bez tabletek. Ostatnią @ miałam w grudniu a w maju miałam @ wywoływaną prze tabletki i od tamtej pory cisza.

Margola, głowa do góry, jest to fakt bardzo nieprzyjemne, ale szybko minie.
Ja na początku miałam, ale to dyło może przez tydzień i tylko od czasu do czasu, a teraz nic. Bardzo dobrze się czuję, nic mi nie jest tylko czasami krzyże strasznie bolą. I szybko się męczę. Aż czasami się zastanawiam czy wszystko ok u mnIE

Dziś oznajmiłam w pracy o moim stanie, i wręczyłam zwolnienie, teraz się byczę (odpoczywam)

czarna2532 bardzo super podejscie podoba mi sie:happy::happy: DO zobaczenia na ciezaroweczkach ni edlugo Kochane trzymam kciuki...

Dostalismy WIelki prezent od Boga i bedziemy mu za to dziekowac do konca zycia...

reklama
Margola dasz rade!! Ja 2 dzien mam w miare dobrze ale przez ostatnie 5 dni caly dzien mdlosci, raz wymiotowalam bo juz nie dalam rady. Za to teraz dorwaly mnie bole brzucha i zgaga, cala sie czuje spuchnieta i wzdeta...
Ale nie wiem czemu jestem szczesliwa ze to wszystko moge czuc i przechodzic...:happy:

Do góry