reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
no to w takim razie bede musiala zakupic rteciowy albo jakis mnie wygibasny ;p

kwiatuszeq bardzo dobrze, ze chociaz wiadomo o co kaman przynajmniej sie wyleczysz i moze sie uda, ja czytalam, ze problemy z zapaleniem pecherza moga utrudniac, a nawet uniemozliwiac zajscie w ciaze...

Wiecie co dziewczyny ja przez to ze mam roznice czasu 6h zawsze jestem do tylu :/ i nigdy nie w temacie :( qrde... a ja dalej czekam czekam i jak za tydz przydzie @ to normalnie zalamka. Kwiatuszekq lepiej jak teraz masz sie leczyc niz jakbys byla w ciazy bo wtedy miala bys ograniczona ilosc lekow, a po wyleczeniu napewno sie uda koncu zafasolkowac. Mandrzejczuk ja tez mam elektryczny termometr mi lekarz zalecil mierzyc pod jezykiem albo tam na dole :p Opiekuje sie roczna dziewczynka i tak zastanawiam sie codziennie kiedy bede mogla opiekowac sie swoim :( patrzec ak rosnie itd... ajjjj milego wieczorka

Ale tą temperaturę musisz mierzyć codziennie.. popatrz za elektronicznymi, często się używa microlife czy jakoś tak..
Ja za to się zmagam z plamieniami czy tez śluzem pomarańczowym po @ ;/

nio dokladnie codziennie o tej samej porze :p dla mnie to byl problem w tyg ok ale jak przyszedl weekend to nawet obudzic sie aby zmierzyc tempke o 6 rano to jakis horror ;p dlatego tez poprzestalam w tym cyklu robilam testy owulacyjne wyszly 2 takie same grube krechy czyli staranka byly w odpowiednim momencie a jak to nie pomoze to ja niewiem

Ja tam mierze o 9, niby za późno ale zawsze tak mierzyłam i jest ok :D
Ciekawe jakby to u mnie z testami się zgrało.. może spróbuję z ciekawości w następnym cyklu :)

cześć dziewuszki
chwila nieuwagi i już tyle zaległości :)
nawiązując do waszych postów to myślę że najpierw musicie się podleczyć i działać na czysto żeby potem się nie męczyć.

Ja odebrałam dziś wyniki badań takich tam podstawowych, wszystko oki, jutro gin i usg, zobaczę serduszko bobaska mojego małego. Mam nadzieję że wszystko jest dobrze. 3majcie kciukasy :)

reklama
Do góry