reklama
Ja dopiero czekam na pierwszą @ od odstawienia tabletek, starania mieliśmy zacząc za 2 miesiące, tylko, że na @ nie mogę się doczekać. Już raz odkładałam tabletki i cykle mialam w miarę regularne wię na to liczyłam i teraz, ale czy tak będzie się okaże.
Jeśli chodzi o objawy to podstawowy po którym przy pierwszej ciąży też się o niej zorientowałam to rozpulchnienie i temp. 37, bolesność piersi i ich podwojona objętość.
A dodatkowo bóle podbrzusza już od kilkunastu dni, siku częściej niż zwykle, od paru dni nawet kręgosłup w odcinku lędzwiowym mnie boli i jestem osłabiona, a żeby było śmiesznie to brzch mi wystaje, a widać to bo jestem chuda, ale to pewnie przez gazy i wzdęcia które miewam.
Jakby nie było to te objawy pasują również do spóźniającej się @. Ale tak czy owak są i tego sobie nie wymyśliłam, dlatego pytałam czy Wy po odstawieniu też mialyście takie niejasności.
A jak u Ciebie?
Jeśli chodzi o objawy to podstawowy po którym przy pierwszej ciąży też się o niej zorientowałam to rozpulchnienie i temp. 37, bolesność piersi i ich podwojona objętość.
A dodatkowo bóle podbrzusza już od kilkunastu dni, siku częściej niż zwykle, od paru dni nawet kręgosłup w odcinku lędzwiowym mnie boli i jestem osłabiona, a żeby było śmiesznie to brzch mi wystaje, a widać to bo jestem chuda, ale to pewnie przez gazy i wzdęcia które miewam.
Jakby nie było to te objawy pasują również do spóźniającej się @. Ale tak czy owak są i tego sobie nie wymyśliłam, dlatego pytałam czy Wy po odstawieniu też mialyście takie niejasności.
A jak u Ciebie?
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
karoala czytajac twoja wypowiedz uswiadomilam sobie ze tez mam gazy itp ale z piersiami nic
kacha10
Karolaola no ja mam ta grzybice.przy niej dosc czesto sikam.ale ja ogolnie siksa jestem wiec jak zajde kiedys w ciaze to bede sikac w gacie.na okres sie nie czuje.co miesiac bolaly mnie cycki a teraz wogle,nie mam za b. apetytu.a przed okresem zawsze mam.pobrzusze chwilami pobolewa mnie tak jak na okres ale to jest chwilka i przestaje.a dzisiaj wogle.wieczorami cos mnie muli ale mdlosci to ja mam od 2 lat, bo mam alergie pokarmowa wiec na to nie patrze.popoludniami od paru dni pecznieje mi brzuch jakby mi cos tam puchlo.ale po odstawieniu tabl. tez tak mialam kilka razy, z reguly przed okresami.wiec jestem w lesie.kiedy testujesz?a ile ci sie spoznia?
Bafinka
kobietki ja tu widzę że choć niechcecie się nakręcać to jesteście zakręcone na maksa
choć życzę wam oczywiście wymarzonych 2 kreseczk ale dobrze wam radzę nie myślcie ciągle o tym nie doszukujcie się objawów bo to jakiejś choroby psychicznej można się nabawić... ja do terminu spodziewanej @ nie miałam żadnych objawów a potem jak @ zaczeła się spóźniać to cała listę mogłabym wymienić.. a prawda jest taka że to moja psychika
już płata mi figle więc trzeba wyluzować i czekać na bieg wydarzeń nasze gdybanie nic tu nie pomoże...
jutro niektóre z was testują więc trzymam &&&&
już płata mi figle więc trzeba wyluzować i czekać na bieg wydarzeń nasze gdybanie nic tu nie pomoże...
jutro niektóre z was testują więc trzymam &&&&
kacha10
ostatnią @ miałam 27lipca(pierwszy dzień) i wtedy miałam zażyć ostatni blister tabletek ale skończyłam na 7 bo 2 kolejnych zapomniałam i stwierdziłam, że to już nie ma sensu. Przerwałam opakownie w trakcie i od tego czasu czekam i czekam. Żałuję, bo mogłam dociągnąć do końca opakowanie, może miałabym jaśniejszy termin kiedy @ przyjdzie. Test robiłam w sobotę. Następny zrobię najszybciej w sobotę. A Ty?
Bafinka
masz rację, ale to już chyba na takich forach tak jest
Ale u Ciebie chyba jeszcze jest szansa?&&&&&& Test robiłaś w dniu @?
ostatnią @ miałam 27lipca(pierwszy dzień) i wtedy miałam zażyć ostatni blister tabletek ale skończyłam na 7 bo 2 kolejnych zapomniałam i stwierdziłam, że to już nie ma sensu. Przerwałam opakownie w trakcie i od tego czasu czekam i czekam. Żałuję, bo mogłam dociągnąć do końca opakowanie, może miałabym jaśniejszy termin kiedy @ przyjdzie. Test robiłam w sobotę. Następny zrobię najszybciej w sobotę. A Ty?
Bafinka
masz rację, ale to już chyba na takich forach tak jest

kacha10
Bafinka masz racje.ja co miesiac smieje sie z siebie ze taka naiwna jestem i obiecuje ze nastepnym razem nie bede sie tak wczuwac.trzeba faktycznie zluzowac bo czlowiek zeswiruje.dobrze ze to napisalas bo troche sprowadzilas mnie na ziemie.czasem mi tego potrzeba.
Karolaolaja narazie juz nie testuje, ide w czw. do lekarza powiem ze mam grzybice, jak nie dostane do czw. okresu to powiem jej o tym i zeby cos nam przepisala na to chorobsko i zobaczymy co ona powie.widze ze z tym swoim cyklem jestes w lesie.moze Ci sie udalo i nie dostaniesz juz okresu.
Kobietki ide sie myc i spac bo moj mezus juz poszedl spac a i ja cos jestem zmeczona.kolorowych snow wam zycze.
Karolaolaja narazie juz nie testuje, ide w czw. do lekarza powiem ze mam grzybice, jak nie dostane do czw. okresu to powiem jej o tym i zeby cos nam przepisala na to chorobsko i zobaczymy co ona powie.widze ze z tym swoim cyklem jestes w lesie.moze Ci sie udalo i nie dostaniesz juz okresu.
Kobietki ide sie myc i spac bo moj mezus juz poszedl spac a i ja cos jestem zmeczona.kolorowych snow wam zycze.
mandrzejczuk
Dziewczyny, a ja to na bank nie jestem w ciazy, ale jestem za to trup!!! Temperatura mierzona dzis rano od razu po przebudzeniue 35,3 to ponizej normy!!! Kurde ja to sie chyba nigdy nie doczekam bejbika ;(( na banka jest cos ze mna nie tak albo z mezem....jak dostane teraz @ to idziemy zbadac zolnierzyki, a potem do gina...
reklama
Podziel się: