Karolaola dzieki za informacje. ja po odstawieniu tabl. tez sobie wkrecalam rozne objawy ciazowe.wiec trzeba brac na wszystko poprawke.u mnie cykle po odstawieniu byly regularne 27-31 dni.
ja jestem pewna ze to grzybica.wypytalam sie w aptece i kobiet, ktore na to chorowaly i kazda stwierdza ze te objawy sa pod grzybice. moj maz tez ma typowe objawy. smarujemy sie mascia clotrimazolum a w czw. ide do ginka po leki i bedziemy kurowac sie razem.dzis mam 30 dzien cyklu i okresu na razie brak.tez za b. na niego sie nie czuje.
Mandrzejczuk robilam wczoraj test ale wyszla 1 krecha.mysle ze to moglo byc za wczesnie.ja jeszcze sie ludze ze moze mam ta grzybice przez ciaze, bo nigdy na to nie chorowalam.a jak bylam ostatnio u ginekolog to bylo wszystko ok.co bedzie to bedzie, zalezy mi zeby sie tego chorobska pozbyc.wiem co przezywasz, ja tez czasem trace ochote na sex.w dodatku teraz musimy sie leczyc i po tym wszystkim nasze starania oslabna.
Bafinka a jak tam twoje swedzenie?masz cos oprocz tego?ja juz tych grudek mam coraz mniej, praiwe wogle,dalej swedzi,po masci jest lepiej,i czasem wycieka ze mnie b. duzo sluz jak bialko od jaja.a jak ostatnio mialas cykle?my te testy robimy za wczesnie.moja kolezanka jak spoznial jej sie okres 2 tyg. to zrobila test i wyszla jej blada druga kreska.