reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
kwiatuszeq, no co ty jak bym mogła was zostawić?
nigdy. A jak u Ciebie?
No tak, ja też bym nie chciała żeby przyszła, ale jakoś w to nie wierzę........
Bafinka, Anecia, LILITH, kacha a co u was?
Agusia,teraz jużjst lepiej, choć wracają wspomnienia. Teraz bym była w 6 miesiącu :-(

witam was kochane ja wróciłam ze szpitala zabiek był nieprzyjemny ale trwal krotko także dało się wytrzymać.. dziś 8dc więc niedługo staranka czas zacząć:) oby się udało tym razem:) a mam wewnętrzne opory że po tym zabiegu będzie mnie bolało...

hej kobietki.
Agness fajnie ze znow z nami jestes.ja mam 14 dc temp. narazie utrzymuje sie przez kilka dni - 36,5.testy owulacyjne zrobilam 13 i 14 dc ale negatywne, objawow tez na owulke zbyt nie mam.wiec czekam na nia z niecierpliwoscia.mam nadzieje ze przyjdzie, bo my tu bojowo jestesmy nastawieni, bzykamy sie juz od 8 dc.jak ja to mowie na razie bez zobowiazan- jest nam super.ale chcialabym juz wejsc w te dni plodne.13 grudnia popoludniu mam wizyte u ginki, wiec ciekawa jestem co ze mna zrobi.bo moj m raczej ma dobre te wyniki badania nasienia. pisze, ze raczej bo sama je interpretowalam z normami.trzymam kciuki, zeby miesiaczka u Ciebie nie zawitala.
Bafinka jak sie czujesz?my szalejemy ale owulki nie widac.
Pysia jak tam Twoja infekcja?
Kwiatuszek a jak u Ciebie z praca?kiedy masz termin okresu.? moze jak tak bedziecie na luzie podchodzic jak teraz to moze sie uda szybciej niz myslisz.

ten zabieg to hdt dostajesz głupiego jasia znieczulenie i po tem jeszcze w szyjkę macicy.. wsadza dzi tak jakby lejek tylko większy i przez niego cienką rurkę i w niej jest płyn który przechodzi przez jajowody i je udrażnia... czuje się dobrze nawet nie ktwawie za mocno tylko trochę plamie ale boje się że pdczas stosunku będą mnie boleć wnętrzności...

reklama
Do góry