hej kobietki.
Kwiatuszek u ciebie wyglada na wzrost. nie przejmuj sie temp. bo ja mam 3 cykl mierzenia i tez mi roznie wychodzi. co cykl to inaczej czuje objawy owulki i temp. tez inna.ja w tamtym cyklu tez mialam malo sluzu i w tym tez.dzis mam 16 dc i dzis temp. wyszla 36,3 a wczoraj bylo 36,4.wiec moze jutro bede miala wzrost temp.czekam na ta owulke z niecierpliwoscia.moj m codziennie mnie bierze, krocze juz mnie troche boli a tu jeszcze trzeba pare dni sie bzykac.podam Ci moje wzrosty:
1 cykl 36,3 a potem 36,6 36,8 36,7 36,9 36,8 36,9 37,0
2 cykl przez 6 dni utrzymywala mi sie temp. 36,4 nie bylo spadku przed owulka a potem 36,6 36,7 36,8 36,9 37,0 a propo objawow owulkowych to od 2 miesiecy slabo je czuje i tez nie wiem dlaczego bo zawsze odczucia mialam mega wielkie.
owocnych numerkow Ci zycze.
Mamusia B.witamy cie w naszym gronie.ja bralam tabl. niecale 7 lat i juz caly rok sie staram o dzidzie i nic z tego. dzis po roku staran ide do ginki.lekarka powiedziala ze jak do roku nie zajde to bedziemy sie martwic i robic badania.narazie zrobilismy mezowi badanie nasienia ale u niego raczej ok.ja mam cykle regularne, dni plodne tez wiem mniejwiecej kiedy sa, kochamy sie wtedy ale bezskutecznie.kazda kobieta jest inna wiec moze u ciebie bedzie szybciej.ja astme i mega alergie mam i narazie sie tym nie przejmuje. pytalam sie mojej lekarki od astmy i powiedziala ze ona nie widzi przeciwskazan.
bafinka fajnie ze juz lepiej u Ciebie.rozumiem twoje obawy.sprobujcie delikatnie a jak cie cos zaboli to zrezygnujecie i sprobujecie za 2 dni.powodzenia w bzykanku.moje krocze juz jest wymeczone codziennymi numerkami a u mnie dopiero spadek.ale moj m sie zaparl i powiedzial ze niewazne czy mamy cos obtarte i ostro dzialamy.jade dzis do mamy farbnac wlosy.u fryzjerki bylam w pt zeby podciela koncowki ale oczyswiscie zrobila co innego.miala podciac rowno z tylu i zprzodu lekko pocieniowac to sciela mi wiecej niz miala i pocieniowala mi cale wlosy.naszczescie wlosy szybko mi odrastaja, bede musiala poszukac innej fryzjerki.a o 16.30 mam dzis wizyte u ginki.trzymaj kciuki za wizyte.a jak tam Twoj sobotni egz.?