reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Czesc Dziewczyny! trafilam na wasze forum przez zupelny przypadek..szukajac w akcie desperacji jakis info przez google. Moze ktoras z Was bedzie potrafila mi pomoc..? Chcemy zaczac sie starac o dzidziusia z mezem, tak naprawde od dluzszego czasu; ale niestety co chwile jakies klody pod nogi nam laduja..:( odstawilam anty w pazdzierniku 2009 potem znacznie schudlam i w lipcu 2010 niestety stracilam menstruacje i tu zaczynaja sie wszystkie problemy....:( dostalam paskudne tabletki na wywolanie - cykloprogynova - zniszczyly mi cere i dobrze pojechaly po psychice- oraz nakaz wrocenia do antykoncepcji na 2 miesiace conajmniej...i wlasnie w tym problem ze juz nie chce brac tych swinskich tabletek!!ale z drugiej strony przestalam ufac ginekologom i sama nie wiem juz co myslec...czy ktoras z was moze sama a moze zna kogos kto byl w podobnej sytuacji albo probowal zajsc w ciaze natychmiast po odstawieniu anty- bo tak mi polecil lekarz...prosze o wasze komentarze i z gory dziekuje!pozdrawiam strawberryblond :)

Ostatnia edycja:
KWIATUSZEK, AGUSIA wy tez doczekacie sie fasolek :)
STRAWBEŔRY ja zaczynalam sie starac zaraz po odstawieniu anty. ginka mowila ze jak tabletki anty zawieraja skladnik zwany cyproteron czy jakos tak to wtedy trzeba czekac ze starankami pare miechow. A jak nie maja tego sklaxnika to mozna od razu sie starac :)

Agusia miło mi :) ale faktycznie tak ginka mowiła... z tego co zapamiętałam to diane na pewno ma ten składnik a jakie inne anty to nie wiem no ale wystarczy popatrzeć na sklad. A jakie lykałaś? Ja poł roku temu odstawiłam, a brałam yasminelle

reklama
Do góry