Agusia8426
Fanka BB :)
Agness trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& bardzo mocno i za resztę Dziewczynek też 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc laseczki. ja mam dzis 12 dc i temp spadla z 36,7 do 36,4 wiec owulka jeszcze przede mna.mysle ze z ponad tydz. moge sobie jeszcze na nia poczekac.moj m wczoraj zdecydowal zaczac staranka. powiedzialam mu ze jeszcze jest wczesnie i ze mozemy poczekac, bo w sumie wczoraj go niezle plecy bolaly, a jak chce sexu bez zobowiazan to nie ma sprawy a on na to ze sie mnie nie bedzie sluchal bo owulki nie chce przegapic i chce sie bzykac teraz. bylo fajnie bo w sumie 17 dni mielismy postu, musielismy odpoczac po ostatnim cyklu.i wiecie co jak sie bzyknelam to lepiej mi sie zrobilo.calkiem zmienilo mi sie nastawienie.na razie mam pozytywne myslenie i wiem ze w koncu sie uda.