reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
czesc laseczki. ja mam dzis 12 dc i temp spadla z 36,7 do 36,4 wiec owulka jeszcze przede mna.mysle ze z ponad tydz. moge sobie jeszcze na nia poczekac.moj m wczoraj zdecydowal zaczac staranka. powiedzialam mu ze jeszcze jest wczesnie i ze mozemy poczekac, bo w sumie wczoraj go niezle plecy bolaly, a jak chce sexu bez zobowiazan to nie ma sprawy a on na to ze sie mnie nie bedzie sluchal bo owulki nie chce przegapic i chce sie bzykac teraz. bylo fajnie bo w sumie 17 dni mielismy postu, musielismy odpoczac po ostatnim cyklu.i wiecie co jak sie bzyknelam to lepiej mi sie zrobilo.calkiem zmienilo mi sie nastawienie.na razie mam pozytywne myslenie i wiem ze w koncu sie uda.

Cześć dziewczynki.
Witam was w ten ponury wieczór. Pogoda dziś koszmarna....
Ja wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę Bromergonu. Wieczór było ok, ale jazdy miałam w nocy.... Od 3 nie spałam, nak]jpierw ból głowy, potem helikoptery, nudności i ogólnie stan lękowy. Nie wyspałam się wogule, ale rano już było ok, i cały dzień też.... teraz wzięłam drugą, zobaczymy jaka będzie nocka... :lol: :lol: :lol:

czesc laseczki. ja mam dzis 12 dc i temp spadla z 36,7 do 36,4 wiec owulka jeszcze przede mna.mysle ze z ponad tydz. moge sobie jeszcze na nia poczekac.moj m wczoraj zdecydowal zaczac staranka. powiedzialam mu ze jeszcze jest wczesnie i ze mozemy poczekac, bo w sumie wczoraj go niezle plecy bolaly, a jak chce sexu bez zobowiazan to nie ma sprawy a on na to ze sie mnie nie bedzie sluchal bo owulki nie chce przegapic i chce sie bzykac teraz. bylo fajnie bo w sumie 17 dni mielismy postu, musielismy odpoczac po ostatnim cyklu.i wiecie co jak sie bzyknelam to lepiej mi sie zrobilo.calkiem zmienilo mi sie nastawienie.na razie mam pozytywne myslenie i wiem ze w koncu sie uda.

To normalna ze po porządnym bzykanku lepiej się robi:):-)
Powodzenia

dzień dobry wszystkim:) wpadłam sie przywitać:) w śrobe byłam u gina narazie nie widzać dzidzi tylko pęcherzyk ciążowy lekarz powiedział ze wszystko jest ok:) już nie mogę doczekać sie kolejnej wizyty.. a to dopiero 9 lutego... co do objawów to nabrzmiałe i powiększone sutki i senność...l czuje się juk na kacu.. i to wszystko:) aż czasami sie martwie ze nie mam typowych objawów wymiotów itp....

reklama
Cześć laseczki.
Wpadłam wam zakomunikować, że dziś trzecia tabletka Bromku, wczorajsza noc przspana, czuję się wyśmienicie.
Od niedzieli zaczynam robić testy owulacyjne, a od wtorku.... przytulanka. I kolejna nadzieja na nowy cykl........

Bafinka trzymam kciuki za dziewiątego.
I za was wszystkie również.... Co tu tak cicho jest?

Do góry