reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agusia lece do Polski, ale tylko na 5 dni, w sobote juz bede wracac :tak:
Aggg Bafinka dobrze pisze. Ja robilam test wczoraj (po poludniu) i to byl 4 dzien przed terminem @ i NIC :dry: Jutro robie nastepny z rana :tak: Jak znow nic nie wyjdzie to 2 dni pozniej, czyli w dzien @ znowu bede sikac, chyba ze ten malpiszon mnie dopadnie :-(
Bafinka swoja droga to nerwicy mozna sie nawabic przez takie czekanie :no: Ale coz, musze wytrzymac. Uff... :-)

reklama
Ja mam dostać @ 1 ,a le wiecie jak to jest z pierwszym cyklem po odstawieniu tabl.
Niby nigdy nie miałam po odstawieniu problemów z @, ale wszystko może się zdarzyć.

Mam jeszcze takie pytanie.
Ile czasu przed @ temp spada?
Bo mnie zostały 3 dni i nadal ponad 37st.

hej ;)
Lazurowe jak tam ? sikałas?
ja zrobiłam z rańca test i przyznam szczerze, że nie wiem co myśleć.
Na poczatku nic.. ale odczekałam kilka minut i pojawiła się taka bardzo blado różowa kreska .. trochę mnie to dziwi ze 2 dni przed misiączką tak czuły test pokazuje tylko taką bladą kreskę i nie wiem czy się już cieszyc czy jescze ;d

reklama
Nie rób testu wcześniej, bo jeśli będzie ciąża biochemiczna to niepotrzebnie się zasmucisz. Czekamy za dwa dni na wynik testu. A może zrób sobie betkę ??

Do góry