reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

lazurowe...ja miałam tak samo:( jak zrobiłam test to przyszła....główka do góry, zaczyna się nowy cykl!!!!:-) i obiecałam sobie że już nigdy nie będę się niepotrzebnie nakręcac, bo potem tylko spotyka mnie rozczarowanie...będzie co ma byc

reklama
lazurowe_wybrzeze Kochana nie martw się, teraz następnym razem się uda :) nie masz co się zasmucać bo to też nie dobrze :/ musisz być pozytywnie nastawiona :D Pamiętaj nic na siłę i nie ma co się nakręcać bo z tego co zauważyłam że to w niczym nie pomaga. Głowa do góry i działamy dalej :)

lazurowe_wybrzeże kurcze, tak mi przykro, ale daj jej (@) spokój, to przecież ostatania. Pożegnaj się z nią ładnie, bo kolejnej nie będzie. Zaciskam nieustannie &&&&&&&&&&. Aha i oczywiśc ie składma serdeczne życzenia urodzinowe!!! Troszkę spóźnione, ale wczoraj nie miałam dostępu do kompa, a życzę Ci, - Wiesz czego

Jestem kochane. Juz dzisiaj troche mi lepiej :tak: A jak u was slonka?
Kwiatuszekq trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&& no i za LILITH tez, jak najbardziej :tak:
Bafinka ale brzusio.... cooool :cool2: <zazdrosci> ;-)
pysia hejka ;-) Jak tam u Ciebie?

Lazurowe przykro mi ale wiesz, że nie ma się co dołować następny cykl pełen przyjemności przed Tobą :)

Ja właśnie dostałam @, tzn jakiś czas temu i bardzo się ciesze. Faza 14dniowa jak zawsze. Tempka spadła dopiero dziś ale miałam tak pokręcony cykl, że jest to do przyjęcia, że w dniu jej pojawiania się. A cieszy mnie to bo 4 mam wizyte i chcę już być po @. Ostatnio miałam 3 dni [ odkąd acard biorę ] i liczę, że w tym będzie podobnie :)

Dziekuje wam kochane dziewczynki za to ze jestescie za fluidki i wsparcie ale postanowilam odejsc na jakis czas z forum poprostu musze zluzowac bo juz szaleje.Dzis mam 23dc i jeszcze 2dni lutki ale juz widze oznaki @.chcialabym wrocic do was dopiero z dobrymi wiadomosciami ale nie wiem zobaczymy ile wytrzymam.Wiec jeszcze raz dziekuje za wszystko buziaki dla was
Duzo fasolek i szczesliwych rozwiazan

cześć dziewczyny
Musicie mnie wspomóc bo cholera już sama nie wiem co myśleć.
Weekend przychodnia zamknięta więc z bety nici a dziś powinnam dostać okresu.
Więc zrobiłam kolejny raz test i znowu blada ledwo widoczna druga kreseczka..
Jak to możliwe, już sama nie wiem co mam myśleć.
Okresu nie ma test wykazuje od 3 dni to samo czyli ta jasna kreseczke i nic sie nie zmienia.
Temp rano 37,2.

reklama
Do góry