reklama
sami
Fanka BB :)
fajne sa foczki plastikowe wkladane do wanienki, ja kupilam wanienke z foczka wlasnie o taka:
PRIMA BABY HIPPO ANATOMICZNA WANIENKA Z ODPŁYWEM (2753100743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
termofor tez wlasnie musze kupic taki podobno jest super na kolki
http://dziecisawazne.pl/suchy-termofor-poduszka-z-pestkami-wisni/
PRIMA BABY HIPPO ANATOMICZNA WANIENKA Z ODPŁYWEM (2753100743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
termofor tez wlasnie musze kupic taki podobno jest super na kolki
http://dziecisawazne.pl/suchy-termofor-poduszka-z-pestkami-wisni/
Majja
Sami fajny hipcio bo tylko hipcia widzę
foczka się nie wyświetla
Ja kupiłam taką
TEGA WANNA WANIENKA KOMFORT JAK ONDA (2745965588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a termofor kupię taki w tkmaxie za 40 zł, nie wiem tylko który ,bo wszystkie są śliczne :-)
Ja kupiłam taką
TEGA WANNA WANIENKA KOMFORT JAK ONDA (2745965588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a termofor kupię taki w tkmaxie za 40 zł, nie wiem tylko który ,bo wszystkie są śliczne :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Fiolka_130
ja ma taką wanienkę, mam nadzieje że będzie łatwiej. A maluszka można od razu kłaść na ten plastik?sami;9167381[URL="http://allegro.pl/prima-baby-hippo-anatomiczna-wanienka-z-odplywem-i2753100743.html" pisze:PRIMA BABY HIPPO ANATOMICZNA WANIENKA Z ODPŁYWEM (2753100743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/URL]
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
A ja we wtorek w końcu dostanę wanienkę, sama jestem ciekawa jaką, ale myślę, że tą z ikei. Podkładkę z gąbki mama mi chciała kupić, ale ja nie jestem do tego przekonana ze względu na te bakterie. Myślałam bardziej o leżaczku, ale na razie to chyba nic nie chcę. Kiedyś tego nie było i nie było problemów 
Wcześniej to w ogóle skłaniałam się ku wiaderku, ale to trzeba by było czekać aż kikut odpadnie i chyba nie ma sensu bawić się w to. No chyba, że nie będziemy zadowoleni z wanienki, to się dokupi wiaderko.
A termofor też mam, bo używam, taki zwyczajny tylko z ładnym "ubrankiem". Ale czy Dzidzi będę stosować, to nie wiem, nie myślałam nad tym w ogóle

Wcześniej to w ogóle skłaniałam się ku wiaderku, ale to trzeba by było czekać aż kikut odpadnie i chyba nie ma sensu bawić się w to. No chyba, że nie będziemy zadowoleni z wanienki, to się dokupi wiaderko.
A termofor też mam, bo używam, taki zwyczajny tylko z ładnym "ubrankiem". Ale czy Dzidzi będę stosować, to nie wiem, nie myślałam nad tym w ogóle

Ostatnia edycja:
kruszonka84
Zaciekawiona BB
A ja dodam od siebie, że te wanienki z "leżaczkami" były nie dla mnie. Synek się z tego ześlizgiwał, a mnie było jakoś tak ciasno i nieporęcznie. Kupiliśmy szybko najzwyklejszą (ale z tych większych), na dno kładłam pieluszke tetrową i kąpanie szło nam ekspresowo. Ale każdemu pasuje coś innego...
sarka
trójkowa mama
Dokładnie tak jest - najlepiej sprawdzaja sie te najzwyklejsze wanienki plus pieluszka tetrowaA ja dodam od siebie, że te wanienki z "leżaczkami" były nie dla mnie. Synek się z tego ześlizgiwał, a mnie było jakoś tak ciasno i nieporęcznie. Kupiliśmy szybko najzwyklejszą (ale z tych większych), na dno kładłam pieluszke tetrową i kąpanie szło nam ekspresowo. Ale każdemu pasuje coś innego...

reklama