Ja już zakupiłam dwa emolienty, jeden w aptece - małą buteleczkę na próbę, a później była promocja w Super pharm, to kupiłam jeszcze dużą butelkę. Przekonało mnie to, że po kąpieli w emolientach nie trzeba już dodatkowych kosmetyków używać. A jak będzie, to się okaże.
reklama
Ok dziewczyny, ja już prawie gotowa do przywitania malucha.
Właśnie przyszedł półko przewijak. Skrecilam, położyłam przewijak na niego i stoi i wietrzy się w oczekiwaniu na bąbla
Sprite ty miałaś pokrowiec na przewijak?
Właśnie przyszedł półko przewijak. Skrecilam, położyłam przewijak na niego i stoi i wietrzy się w oczekiwaniu na bąbla
Sprite ty miałaś pokrowiec na przewijak?
agulqa_b
Fanka BB :)
doggi ale Ci zazdroszcze ze masz niemal wszystko
nam jednak sporo jeszcze brakuje
i to glownie tej 'drobnicy', ktora wydaje mi sie najgorsza
nam jednak sporo jeszcze brakuje
i to glownie tej 'drobnicy', ktora wydaje mi sie najgorsza
Agulqa_b no to ja ta drobice na bieżąco kupowałam po troszku i tak mam komplet, no poza wózkiem
Ale jestem z siebie dumna zawołała dziś T do pokoju stacha jak juz Skrecilam przewijak i mówię "patrz!" i T patrzy, rozgląda się i mówi "kiedy ty to wszystko zrobiłaś, kupiłaś, ulozylas?" a ja mówię że przecież mówiłam mu ze po mału dziubie i tak prawie już pokój gotowy
a T "jestem pod ogromnym wrażeniem jak to super wyszło, moja dzielna ślicznoto"
hihihi radość mam ze docenił mój wysiłek 
Ale jestem z siebie dumna zawołała dziś T do pokoju stacha jak juz Skrecilam przewijak i mówię "patrz!" i T patrzy, rozgląda się i mówi "kiedy ty to wszystko zrobiłaś, kupiłaś, ulozylas?" a ja mówię że przecież mówiłam mu ze po mału dziubie i tak prawie już pokój gotowy
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi supcio :-) na pewno Ci sie milo zrobilo :-)
Czekam wiec na foty!!!
U nas chyba nie ma selgrosa :-(
Czekam wiec na foty!!!
U nas chyba nie ma selgrosa :-(
reklama
Podziel się: