reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dziekuje Kochane :*

Roxanaa23 ja kupiłam z NUK-a 1, niebieski, bo na poczatku mial byc chlopczyk :P
Siostra moja ma ten smoczek i jest zadowolona :)

Ostatnia edycja:
Czy któraś z Was wie coś na temat mutsy 3 rider, ewentualnie casualplay S4?? Zastanawiałam się też nad Quinny buzz ale potrzebuje wózka bardziej terenowego - buzz nadaje się podobnież tyko na równiutkie chodniki...

Tajchi ja też wybrałam sobie ciemny kolor wózka, najważniejsze,że w środku ma jasne obicie,żeby dzidzi nie było ciemno:-),a zdecydowałam się na wózek Roan-kortina, coś jak chicco i w przystępnej cenie:-)
Na temat mutsy zbytnio nic nie wiem,moja koleżanka go kupuje,ale jeszcze z praktycznego punktu nie wiem jak się jej sprawdzi:-).

Dziewczyny, a jak pierzecie ubranka?Sugerujecie się tym co na metce, czy wszystko gotujecie?Bo ja najpierw te najmniejsze wyprałam zgodnie z metką i wyprasowałam gorącym żelazkiem a później się nasłuchałam że trzeba wszystko wygotować , więc wygotowałam i znów wyprasowałam :-) A wczoraj znów wyczytałam że wystarczy się sugerować metką bo detergenty są wystarczająco mocne, i prasować, bo prasowanie zabija ewentualne zarazki, i chyba dam już sobie spokój z gotowaniem.

Martynko, pościel piękna:tak:
A to kilka rzeczy dla mojego maleństwa:

1003058wu9.jpg

1003057sv1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry