reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ANUTKO - no i super - slicznie :-) A to taki sam osiołek jak ja malowałam w pokoju chłopaków na scianie :-D (a tak a propos, jak ktos do mnie przychodzi i oglada to pyta gdzie mozna kupic szablony do tego :baffled::sorry2:)
Czekamy na dalsze dzieła, oby kręgosłup pozwolił :tak:

CzarnaAnutko rzeczywiscie obrazek fantastyczny i to jeszcze z moim ulubionym bochaterem z Kubusia Puchatka,zyczę sił na dalsze dzieła,a faktycznie gdybym nie wiedziała,ze pokój chłopców Aneta malowała sama w postacie z Puchatka, to nigdy bym nie pomyslała,ze mozna takie dzieło zrobić samemu,zdjęcia nie oddaja tego co sama zobaczyłam na własne oczy,zreszta jak zobaczyłam portret Kuby zrobiony ołówkiem,to miałam sama ochotę usiąść i poprosić o namalowanie siebie:-)
Ja kiedyś malowałam,ale moje zdolności przyćmiło dążenie w innym kierunku,a szkoda,moze jakis kursik by się przydał:-)

Cieszę się, że Wam się podoba :)

Anetko - właśnie pozazdrościłam tych puchatkowych postaci, które Ty malowałaś... mam nadzieję, że sie gniewasz, że podkradłam pomysł :D ale dla mnie puchatkowa ferajna to "debeściaki".

pokój Maleństwa już skończony :) w końcu :):):)

witam jestem na etapie zakupu wanienki dla maluszka i znalazłam taką jedną Fisher Price za 74.90zł , podoba mi się i wydaje sie że będzie praktyczna, spróbuję wstawić link ale coś mi się nie udaje- jeszcze jestem zielona :zawstydzona/y:
ale jak byście weszły na Allegro to na pewno znajdziecie to jest model Rainforest M5656
doradzicie coś?:blink:

Fabian122 sama chciałam taką kupic, podobno bardzo ułatwiają kąpanie maluszka ale jest jeden mały problem z nią - jest bardzo mała i na bardzo krótko starcza. Dlatego z niej zrezygnowałam. I nie do końca wiem czy ten hamaczek da się zdezynfekowac i wymyc dokładnie po każdej kąpieli.
Osobiście kupiłam dużą wanienkę taką jak ONDA profilowaną ale wiele mam poleca zwykłe wanienki jak największe bo na długo wystarczą a nie wszystkim maleństwom podoba się kąpiel w profilowanych. Trudno, ja zaryzykuję.

Pozdrawiam
Clue

Jejku, jakie my artyski mamy wsrod listopadoweczek. Gdybysmy mieszkaly blizej to pewno zamowilabym takie malowidla od CzarenjAnutki albo Anety23:tak:. Ja mam posciel z Kubusiem Puchatkiem i takie dekoracje pasowalyby mi jak nic. Ja do malowania nie mam za grosz talentu. Podziwiam Was dziewczyny!
Listopdowki szaleja na zakupach, jedne dopiero zaczynaja inne juz koncza. Ja niewiele kupowalam tym razem, prawie wszystko mam po corci, dokupilam jedynie pare nieco chlopiecych patalaszkow i osobne kosmetyki.
Ech, te zakupy dla maluszkow to chyba jedna z przyjemniejszych stron ciazy, prawda:-)?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry