reklama

Zakupowe szaleństwo

Agnieszko - ja mam i 56 i 62 ale tych 56 mam naprawdę malutko ponieważ jak urodził się Mikołajek to nie mogłam go dopiąć w 56 ;-). I używałam odrazu 62. Ale on był bardzo duży... A teraz 56 kupiłam ale naprawdę mało najwięcej mam 62- dzieci szybko rosną!
A oto moje wtorkowe ostatnie już zakupy bo mój małżon powiedział że już nie kupi kolejnej szafy na te wszystkie dzieciowe rzeczy :-D:-D:-D.
pajacyk.jpg

reklama
Cudne wszystkie zakupki, lozeczka, pokoiki :-):tak:
KIRIAM - ja mam identyczny ten komplet body+polspiochy :-):-):-)

Romiary to ja mam i 56 i 62 i nawet troszke 51 :tak: Filipek tak jak Kuba raczej nie bedzie gigantem ;-)

Anetko nie wiadomo drugie dziecko zazwyczaj jest wieksze ja mam malutko rozm. 56 chyba tylko pare sztuk reszta to 62 68-bo synek jak mial 6tyg juz wchodzil w 74 68 bo taki dlugas byl....?? ale z tymi szafami to naprawde jest kiepsko ja juz takie kombinowanie wlaczam ze dziwie sie ze wiem gdzie co jest...:dry:

Witam Was Kochane :)
Ja też mam różne rozmiary na Filipka, 56, 62 te mam w większości :-). Wczoraj zamówiliśmy wózek :-), jak tylko sie u nas pojawi to wkleję zdjęcia :tak:. W sobotę może pojedziemy po łóżeczko jak się uda:-).
Życzę milego dnia :-)

Anetko nie wiadomo drugie dziecko zazwyczaj jest wieksze
LUCYANN - uwierz mi, wiem co mowie ;-):tak:
Mimo ze usg moze sie mylic to wymiary obydwu chlopakow sa prawie identyczne.....
Kuba nalezy do chudzielcow i nie spodziewam sie zeby Filip byl inny.....
Kuba ur. sie 53 cm dł. - w 51 wchodzil przez pare tygodni......rozmiar 68 nosil od pol roku przez kilka m-cy :sorry2:......a teraz 74 i 80 :sorry2:

Ostatnia edycja:
nas nareszcie tez ogarnol szal zakupow :-D Mamy 5 tyg do porodu i za tydzien zaczynam urzadzac sypialnie (nareszcie :-D )Ubranka mam na rozne rozmiary 5 body na 56cm, jakis pajac na 56, dwa pajacyki na malutkie dziecko takie do 2.5kg (w razie czego). Ale wiekszosc to na 62, 64 i 68 (spodenki, body, pajace, sweterki, ogrodniczki, rampersy) SZAŁ!!
Łozeczko, wozek,fotelik sam., wanienka, sterylizator, pojemnik na smierdziuchy pieluchy, awaryjne butelki, kosmetyki, pampersy, ubranka, kocyki, posciel itp juz czeka na rozpakowanie. Dzisiaj jedziemy po karuzele do luzeczka Fisher Price, i czekam na lezaczek bujaczek tez Fisher (zamowilam na ebay). Nawet torbe do szpitala mam juz spakowana!!
Jedyne czego brakuje to dzidzi :) a no i przewijaka na lozeczko.
Pozdrawiam serdecznie, i zycze udanych zakupow.

Co do sterylizatora, to kiedyś, gdzieś wyczytałam, że zamiast sterylizatora można używac parowar. A do tego na parowarze można jeszcze zdrowe jedzonko zrobic dla Mamy i Maluszka ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry