reklama

Zakupowe szaleństwo

Madzik lozeczko masz naprawde sliczne, no i fajnie, ze z plozami do bujania:tak:

Carol_ka kombinezonik super.... a te uszka na kapturku swietne;-)

Izka_sz fajny wozeczek... Ja sie jeszcze wstrzymalam z zakupem, pewnie kupimy po porodzie Bartatine Jedo, bo bedzie jak znalazl do fotelika, ktory mamy:tak:

reklama
Madzik fajnie że masz łóżeczko z funkcją kołyski jestem pewna że to jest dobre rozwiążanie:tak:
Carolka fajniusi kombinezonik- ja jeszcze nie mam ale się poprawię mam teraz sporooooo czasu więc pewnie niedługo już będzie;-)
A do nas dotarła karuzelka- tak jak pisałam zdecydowałam się na tą co mają dziewczyny z fisher-a jeszce nie sprawdzona:zawstydzona/y: bo bateri nie mam ale nie mam zamiaru kupować bo dzisiaj jadę po akumulatorki- bo wchodzą r20 sztuk 4 i podobno bateryjki wystarczają na 2 3 dni:szok: więc za cenę kompletu mam już jeden akumulator:sorry2: nic będę wyruszać na podbój Media Markt...
no i kupiłam te nieszczęsne staniki laktacyjne biała i czarny w h&m były odpowiednio duże "namioty" zobaczymy co mi wyjdzie z tego karmienia

Ostatnia edycja:
Co do ploz w lozeczku to ja mam mieszane odczucia, bo boje sie ze maluch zbytnio przyzwyczai sie do bujania:-)
nik_i tez mysle ze lepiej kupic akumulatorki z ladowarka niz inwestowac w baterie
Carol_ka fajniusi kombinezonik, a cieplutki jest???
A co do stanikow, to tak mniej wiecej jak bardzo po porodzie rosnie biust, bo nie chce kupic za malego stanika

co do biustu po porodzie to moge wedlug siebie,mi prawie o 2 numery sie powiekszyl i tak przez 2 tygodnie pozniej prawie wrocil do normalnych rozmiarow.wiem ze duzo wiekszy jest lepszy bo mnie strasznie piersi bolaly i jak mialam luzniejszy nie sprawial ze jestem skrepowana.pozdrawiam.:-)

oj!! cudowności dziewczyny!!! :) i łóżeczko i kombinezonik !!!

dzisiaj z kumpelą jadę po materacyk zamówiony i kołderkę chce kupić i pewnie na coś się jeszcze skuszę w sklepie... tak, tak wiem, że nie powinnam urządzać sobie takich wycieczek.... ale jak nie ja to kto?? M do 22 w pracy, a rano śmiga w pokoju dziecka i kończy remont.... no i marudzi jak musi gdzieś jechać... ah Ci faceci....

Czesc Mamuski
Jestem tu nowa i chcialam sie dolaczyc do ogolnego szalenstwa zakupowego :happy2:
Z jednej strony nie chce wydac 25 wyplat na zupelnie niepotrzebne rzeczy a z drugiej mam poczucie ze nie mam nawet polowy tego co teoretycznei bedzie mi potrzebne :-)
Jutro przyjezdza do nas polozno w ramach szkoly rodzenia, takze mam nadzieje ze sie dowiem dokladnie czego mi brakuje.. ciekawe ile tego.. az sie boje ;-)

My wczoraj zaopatrzylismy synka w lozeczko tak ze Biedactwo zostalo wysiudane i teraz jest dramat w domu bo nie wie gdzie ma spac..... niby mu sie podoba a le by chetnie wrocila do straego ale ja juz chce je umyc podniesc i ubrac posciel... i co tu zrobic obiecuje kliknac fotke jak skoncze pozadki w pokoju dzieciecym.... Fajne zakupki wam sie zrobily dziewczeta .... co do akumlatorkow bardzo pozyteczna rzecz ale co do karauzeli to aj polecam zaniesc do elektryka zeby przerobil na prad staly z takim delkiatnym kabelkiem do kontaktu i bedzie zglowy usluga ok 25zl to akurat jest na stale a jak sa takie przenosne to wiadomo ze trzeba sie posilkowac bateriami...

Dziewczyny a ubieracie od razu pościel? bo do mnie wczoraj przyszła i zamierzałam nie prać jej na razie i schować aż dziecko podrośnie. Chciałam tylko uprać i uzywać rożek. A nowe wypełnienie pościeli też pierzecie przed pierwszym użyciem? No i kiedy?

reklama
aga111 ja na razie pościeli nie piorę bo podobno można ją zacząc używac jak dzidzia będzie troszkę starsza. A spac będzie w śpiworku lub rożku. To już mam poprane.
A nie wiem co do prania wypełnienia, ja nie zamierzałam ale już sama nie wiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry