Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hanus lepiej wygotować :-), a ile dziewczyny macie butelek? Ile pieluszek i jakich. Bo ja to nie wiem czy trzeba tego tak dużo na początek kupować.Toż to moje pierwsze dziecko i kompletnie zielona jestem ...
Ja mam jedną buteleczkę mniejszą i jedną antykolkową. Tak na wszelki wypadek. Jeśli się okaże, że trzeba będzie jednak butelką karmić, to mój R dokupi.
A co do pieluszek to mam 10 tetrowych i 4 flanelowe. 1 paczkę jednorazowych dla noworodka Happy 43 szt. (do szpitala) i jedną Pampers też dla noworodków. Myślę, że resztę będzie się kupowało systematycznie.
madzik1388 a dużo będziecie jeździc z Maluszkiem w samochodzie?
Ja wyszłam z założenia, że akurat na foteliku nie będę oszczędzac. A cena tego fotelika jest bardzo niska. Poszukaj w internecie jak wypadają testy tego fotelika, bo tak naprawdę na to powinno się zwracac uwagę a nie czy jest ładny czy nie :-) Ale trzeba przyznac ze jest ładny :-)
clue nio pewnie troszke bedziemy, cena jest niska, ale ten fotelik posiada wkladke dbajaca o nachylenie kregoslupa u noworodkow, a w drozszych tego nie bylo, nio i ma niby ten certyfikat bezpieczenstwa, a ten w supermarkecie to byl byle jaki a tyle kasy kosztowal, duzo fotelikow jest tez identycznych a sa drozsze bo maja logo jakiejs znanej firmy jak Recaro