Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
własnie doczekać się nie moge . dzisiaj przywoże od rodziców łóżeczko i ciuszki do małej i jak rozłoze łóżeczko i ubiore to tez wkleje fotke. A z tym czasem to już naprawde nie długo zwłaszcza że moja ginka mówiła że w polowie pazdziernika pewnie sie rozpakuje .
Ja wczoraj byłam przypadkowo na zakupach i kupiłam pierwsze ubranko, niebieski pajacyk, taki troche cieplejszy. I jestem bardzo zadowolona
Jedyne co jest w tym minusem to fakt, że mogłam kupić coś jeszcze... ale byłam tak wybredna ze kupiłam tylko to jedno. Teraz jednak stwierdziłam że parę rzeczy mi się podobało też.... Wogóle byłam w lekkim szoku, że naprawde kupuję cos dla mojego własnego dziecka i chyba dlatego te zakupy takie ilościowo marne, ale rozkręcę się przy nastepnej okazji
Izka mam baaardzo podobny wózek, świetnie się sprawdził , widze że różni się chyba tylko firmą i tym że w twoim jest regulowana wysokość rączki, u mnie jest tylko przekładana a to jest naprawdę suuuuper sprawa!
będziesz z niego zadowolona, jedyna wada to to że jest cholernie ciężki, ale cóz od czego mamy naszych panów
izka_sz śliczne to łóżeczko :-) Ja jeszcze swojego nie mogę ubrac w pościel bo mi mój Misiek zabronił by się nie kurzyło niepotrzebnie :-(
A przy okazji mam pytanie, mam laktator i buteleczki do niego i wydaje mi się, że powinnam go jakoś zdezynfekowac przed pójściem do szpitala a kompletnie nie wiem jak wygotowac?
I jeszcze jedno, nie mam ani jednego smoczka, chociaż udało mi się kupic ładny łańcuszek na smoczek - ale to była nieuwaga mojego Tatuśka :-) Jak zwykle zakaz mam, bo jego synek nie będzie ze smoniem latał :-( Jak uważacie, kupic smoczek na początek, czy ewentualnie jak będzie potrzebny to pogonic Tatuśka do sklepu? Sklep mam 300 m od domu, otwarty również w niedzielę :-) więc jak coś to zdąży kupic zanim całkowicie się na niego wścieknę.
hej mamuski ja mam juz wszystko dla maluszka,musze zrobic fotki i wkleic,wozek mam uzywany,lozeczko tez,a ciuszki to troszke po mojej 10 letniej corce a troszke kupilam.pozdawiam.nie stac nas na nowy wozek i lozeczko,ale sa w bardzo dobrym stanie.pozdawiam.:-)
clue laktator i buteleczki jak najbardziej wygotowac,przeczytaj instrukcję tam powinno być wszystko napisane a jeśli chodzi o smoczek, to sprawa indywidualna , też byłam przeciwna, ale się poddałam i kupiłam córci. Teraz też już mam nawet dwa i wcale się nie będę zastanawiać czy podac tylko dam jak bedzie trzeba. Nie każde dziecko chce smoczka , z drugiej strony nie jest to az tak duży wydatek żeby było zal.
Wczoraj kupiłam Oilatum i pampersy.
Dziś przez inernet kombinezon, pajacyki do szpitala, 2 kpl. poscieli, rożek.
Zostało do kupienia kupa ważnych drobiazgów typu butelki, smoczki, termometr, ręcznik do kąp., majtki poporodowe, pieluchy tetrowe itp. itd. Czekam na paczki. Potem tylko pranie, prasowanie. Obym nie urodziła zanim to zrobię.
I wózka jeszcze nie mam kupionego, a łóżeczko trzeba przywieźć. Clue ja laktator wygotuję. Mój jest ręczny wygląda na prosty w obsłudze. Dostałam go od siostry. Nie inwestowałam w to na razie, bo nie wiem czy wogóle będzie mi potrzebny.