Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lana możesz dodać załącznik, w menu jest taka spinacz (jak dajesz odpowiedź) i tam dodajesz zdjęcie z swojego komputera :-), mam nadzieję że dobrze to napisałam i że mnie zrozumiesz :-);-)
Izka - widzę, że nie tylko my skusiliśmy się na łóżeczko turystyczne Piękne masz i te ciuszki )
Dziewczyny już niedługo będziemy wklejać fotki z dzidziusiami w tych wspaniałościach )
Dokładnie tak już całkiem niedługo
Jak tak sobie siedzę w pokoju maluszka to nie wiem kiedy ten czas upłynoł....
a czy Wy już sterylizujecie butelki? Ja mam zamiar wygtować i będę to praktylkowała poniewarz nie mam zamiaru kupować sterylizatora...
Co do smoków uspakajaczy to mam dwa
Ale stery;lizacja trzyma ok 5h w warunkach zamknietnych prozniowo to moze dluzej , ja niestety nie moge wyleczyc mojego Synka ze smoczka wiec teraz zrobie wszytko zeby drugie dziecko sprobowac wychowac bez.... a co do zakupow to my nadal bez wozka
Mamy już łóżeczko!!! wczoraj zaciągnęłam mojego M do Ikei... no i kupiliśmy łóżeczko ... a ja sobie zrobiłam mały spacerek windą... bo mój M nie pozwolił mi chodzić po schodach i w sumie słusznie spacerek po Ikei trwał tylko 20 minut bo niestety tylko na tyle mogłam sobie pozwolić, ale za to ile radochy jak już poskładam łóżeczko to wkleję fotki a no i kupiłam też aspirator Frida o chyba juz prawie wszystko mam teraz trzeba powoli pakować torbę... choć jeszcze trochę czasu pozostało