reklama

Zakupowe szaleństwo

Clue no właśnie ja też zamierzałam teraz tylko rożek. A w sumie w nim tez jest wypełnienie. Chyba na razie wypiorę tylko rożek, a posciel jak bedę chciała używać. Dzięki za odp.:happy2:

reklama
Wklejam zdjęcia łóżeczka naszego Maleństwa, w końcu pokój mamy wytapetowany jeszcze tylko zasłon brakuje i mebli ale to już na dniach :) zastanawiam się jeszcze nad baldachimem nad łóżeczkiem....

Załączniki

• DSCN0465.jpg
    DSCN0465.jpg
    510,2 KB · Wyświetleń: 71
  • DSCN0467.jpg
    DSCN0467.jpg
    498,1 KB · Wyświetleń: 67
A ja dziś otrzymałam szlafrok i biustonosz do karmienia. Nie kupowałam jakiegoś specjalnego biustonosza, tylko najzwyklejszy biały bez fiszbin. Jeśli potem się okaże, że będzie potrzebny jakiś inny to się dokupi.
A co do kołderki, to ja narazie nie ubieram. Jak będę w szpitalu to mi ją ubiorą. Nie wiem, czy będzie potrzebna, może wystarczy rożek i śpiworek, ale zawsze wydaje mi się, że można tak lekko przykryć. A i nie piorę kołderki, mnie się wydaje, że wystarczy wyprana pościel, aczkolwiek mogę się nie znać...

Dziewczyny ! Ale super rzeczy pokupowałyście!
Madzik łóżecziko bomba, Izka wózeczek bardzo ładny.
CzarnaAnutka - śliczności noramlnie i ten łoś :tak:. No to teraz czekamy na mebelki!
BigU - kupiłam adaptery do naszego wózka w sklepie internetowym AMKO (swoją drogą mają tam super rzeczy dla dzieciaków - szczególnie wystrój pokoi!) Adaptery do wózka Hauk Palton a nie do traxa bo nie mieli. Pasowały (ale trzeba mnieć adaptery do gondoli Bronko i te adaptery wpina się w adaprery do gondoli, jedyne co trzeba było zrobić to lekko od środka wyszlifowac taki cypek uff) - także jest trochę zamieszania z tym wszystkim. We wtorek pojechaliśmy do hurtowni wózków wybrać fotelik z myślą ze kupimy Maxi cosi ale okazało się że pasuje do tych adapterów także foterlik x-landera :tak: (według mnie lepszy i lepiej punktowany w testach ). BigU jedź ze swoim wózeczkiem też do jakiegoś sklepu i poproś o adaptery do fotelika i wózka x- lander bo jak na nie patrzyłam to na 99% będą pasować do Traxxa (ale musisz się upewnić żeby nie wydać bez sensu pieniędzy)

Tajchi - dzięki za pomoc w szukaniu adapterów ;-).
A oto wózeczek z fotelikiem:
fotelik.jpg

Wklejam zdjęcia łóżeczka naszego Maleństwa, w końcu pokój mamy wytapetowany jeszcze tylko zasłon brakuje i mebli ale to już na dniach :) zastanawiam się jeszcze nad baldachimem nad łóżeczkiem....

Tak z ciekawosci pytam, jaka tapeta robiliscie sciany (nota bene bardzo ladna), bo my tez chcemy tapetowac. Fakt, ze dopiero na wiosne( moj malz chce to robic sam:szok:) , ale wczesniej za zaszkodzi sie dopytac...
Buziaki :-)

ewcia79 - nie pamiętam co to była za firma, wiem że niemiecka jakaś, rolki były po 15 metrów i wychodziła fajnie tanio. całkiem ładnie się ją kładło, mój M też sam tapetował :) z pomocą mojej mamy :) do tego kupiliśmy border. w sumie dwa dni im zeszło na to tapetowanie. No i polecam klej Metylan firmy Henkel sprawdzony przez moich rodziców, bo kiedyś duuużo tapetowali. W tej chwili to jedyny pokój w domu który jest wytapetowany a nie pomalowany :) ściany były w takim stanie, że tak na szybko wchodziło w grę tylko tapetowanie :) aaa... co do tapeyty to jest papier/winyl/pianka czyli taka dosyć gruba i maskuje wszelkie nierówności na ścianach :)

reklama
ja mam już w swoim zestawie pajacyk(rozm.56)cieplejszy i cieńszy(62), body bez rękawków i z ( 62) i śpioszki z kaftanikiem(56) no i 2 pary ślicznych skarpetek, to co ja kupiłam. i jeszcze kilka pierdółek potrzebnych do pielęgnacji...
To kropla w morzu........
Zastanawiam się nad tymi rozmiarami.. 56 czy od razu 62?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry