reklama

Zakupowe szaleństwo

Yuppi :-D kupilam (znaczy sie zmowilam) wreszcie wozek- 4 kolowa quinny, ma dojsc w ciagu 6 dni roboczych, takze moze przed rozwiazaniem sie wyrobie. A oprocz tego jeszcze chuste-nosidelko, czy ktoras z mam stosowala, albo zamierza stosowac?

reklama
Looleelay ja też kupiłam chustę nosidło , co prawda nie miałam okazji jej sprawdzić ale w Niemczech tyle mam nosi swoje dzieciaczki w chustach(tam podobno już małe dziewczynki są uczone wiązania chust) a i u nas lekarze mówią o tym że są zdrowe dla maluszków, że w końcu sama się skusiłam :-), zawsze to poręczniej mieć malucha przy sobie i mieć wolne ręce, a przy okazji i dziecku jest przyjemniej kiedy słyszy znane bicie serca. No ale zobaczymy jak to działa
PS. Sporo dowiedziałam się z tego forum chusty.info • Strona główna

Posciel sliczna ale cena chyba mnie powalila..... i mam zawla.... a co do wozeczka to ogladam na bierzaco ale czekam na mojego M jak usiadzei i kupi... a on sie nie spieszy ma czas... wiec mi tez nie pozostaje nic wiecej...
a co do chusty to ja mialam przy synku i kozystalam z niej jak maly mial juz 2tyg i bardzo byla pomocna w domu rewelacja bo moj maly nic wiecej tylko chcial byc przy mamie...a chusta bardzo sie sprwdziala

Pościel piękna:tak:Ale cena - normalnie masakra:szok:
aż wstyd się przyznać ale my jeszcze nie kupiliśmy ani łóżeczka ani wózka...nic:zawstydzona/y:
Nawet nie mam czasu pooglądać i wybrać:zawstydzona/y:ale za to mam wanienkę:-p;-)

aż wstyd się przyznać ale my jeszcze nie kupiliśmy ani łóżeczka ani wózka...nic:zawstydzona/y:
Nieźle :blink: Ja już łóżeczko zamówiłam u producenta we wrześniu i nadal czekam na jego przesyłkę, mam nadzieję ze się wyrobią do końca przyszłego tygodnia bo przecież musi się wywietrzyć :wściekła/y:
A wózek też już zarezerwowaliśmy i odbierzemy go w połowie listopada

no pościel trochę kosztuje ale to nasze pierwsze dziecko więc zaszaleliśmy, zresztą na ciuszki praktycznie nic kasy nie wydałam bo dostałam od kuzynki , a taki mały maluszek mało co niszczy takie ciuszki a te są dobrej jakości...wiec nie mam wyrzutów że tyle dałam za pościel....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry