reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Hej, ze tak sie tylko wtrace w dyskusje.
Kupilam w Polsce lozeczko turystyczne graco contour electra, bo slyszalam pozytywne opinie, coz zobaczymy jak bedzie w praktyce.Pytalam sie na forach co z materacem do niego, ale nie dostalam jasnej odpowiedzi, wiekszosc mowi, ze wystarczy ten co jest.
I tak na pierwsze chwile dziecka w domu podobno najlepszy jest koszyk mojzesza.
Posciele dla dzieciakow rzeczywiscie sa sliczne a ta dla coreczki cudo.
Tylko chyba dla starszego malucha takiego ponad rocznego, bo wczesniej slyszalam ze zadnych poduszek i kolderek nie wolno stosowac.

naszej małej dziadek z babcią sprawili taki wózeczek http://www.poltrade.pl/images/mura_main_1483_s.jpg

dokładnie w tym kolorze... tylko dostaniemy go jak malutka będzie po drógiej stronie brzuszka;-)
Mamy mure 4 kołową wraz z gądolką
Gondola jest bardzo duża...
rodzice mają go już dłuższy czas i też się doczekać nie umią...

Ostatnia edycja:
Niki jakie cudo:-):tak:! Nawet M powiedział, że ładne a on zawsze patrzy na takie rzeczy obojętnie. ;-)

Jeśli chodzi o nieużywanie poduszki dla maluszka to rozumiem, ale kołderki też nie??:confused:

Niki jakie cudo:-):tak:! Nawet M powiedział, że ładne a on zawsze patrzy na takie rzeczy obojętnie. ;-)

Jeśli chodzi o nieużywanie poduszki dla maluszka to rozumiem, ale kołderki też nie??:confused:
Dziękujemy:-)
z moim M jest podobnie ale nawet on się rozczulił jak zobaczył:laugh2: z podusią to wiem ale o kołderce to pierwsze słyszę:dry: kupiłam wprawdzie śpiworek ale chciałam go do kołyski zostawić... więc jak to jest z tymi kołderkami:confused:

nik_i sliczne lozeczko, bajka.
Ja na poczatku tez chcialam kupic turystyczne, ale wszyscy mi odradzali, wiec kupilismy zwykle ze szczebelkami, a co do poscieli to ja mam i kolderke i podusie, jak sie mala urodzi w listopadzie to nie wyobrazam sobie polozyc jej do lozeczka bez kolderki, a podusia jest tak plaska ze prawie jej nie ma

reklama
Do góry