reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo

Monik super ciuszki. Najsłodsze są żółte buciki. A jaki rozmiar kombinezonu kupiłas? Bo też chciałabym kupić tylko najlepiej żeby na całą zimę wystarczył. Nawet oglądałam taki sam na allegro. Zadowolona jesteś z niego?

Ja pochwalę się, że mam już pierwsze zakupy. 6 pajacyków bawełnianych i 7 body. Tylko body są trochę większe i z krótkim rękawkiem. Nie mogę od nich oczu oderwać.
No i dostałam podgrzewacz i stojak na wanienkę, chociaż tego raczej bym nie kupiła. Ale jak jest to jest.

reklama
Byłam dziś w 5.10.15 i akcja na pewno potrwa do niedzieli, ekspedientka zapewniała, że mogę z niej skorzystać również w innych sklepach.
Kupiłam body oraz bluzki po przecenie i znowej kolekcji :-p oczywiście wykorznystałam koleżankę do dodatkowego rabatu:-).
Życzę wszystkim miłego :rofl2: i wolnego weekendu.
Lucyna

Aga ten kombinezonik to rozmiar około 62 - 68. Na całą zimę na pewno nie starczy, ale za taką niską cenę jaką udało mi się kupić(38zł), potem będę mogła kupić kolejny. Jakościowo jestem z niego bardzo zadowolona :-)
A rozmiary body i pajacyków to mam i te malutkie i te większe. Kupiłam te mniejsze ze względu na to że malutka ma przyjść na świat troszkę wcześniej przez cc i pewnie będzie mała.
Lucy-sk też słyszałam o tej akcji w 5-10-15 :tak: Jutro idę tam zobaczyć ;-)

Ja kupiłam dzisiaj te bulelki (promocja claudi dwie w cenie jednej), ocieplacz na butelkę, smoka uspokajacza ;) i pościel. Jeszcze muszę kupić jeden komplet pościeli prześcieradełka jakieś ręczniczki kosmetyki kombinezon zimowy i mebelki bo mamy tylko łóżeczko no i wszystko będzie dla dzidzi gotowe:tak:

Hej Dziewczyny! Niedawno doszła do mnie paczka fotelik samochodowy/nosidełko! Wczoraj zamawiałam,a dziś jest już u mnie. Postanowiłam Wam tu o tym napisać bo jestem zachwycona z tego fotelika! Może być bujaczkim/mini kołyską no i ma przykrycie na nóżki-cudne.
Jakby któraś z Was była nim zainteresowana to zostawiam linka-
& FOTELIKI BABY DESING DUMBO +OKRYCIE+WKŁADKA (417312905) - Aukcje internetowe Allegro

Ten sprzedawca ma też fajne wózeczki (kupiłabym ale chwilowy brak funduszy:sorry2:)
&WÓZEK ADBOR BABY LUX GŁĘBOKO-SPACEROWY+GRA (414270942) - Aukcje internetowe Allegro

hej
mam śliczną czapeczkę dla dziewczynki-noworodka Nie mam komu jej dać Zainteresowane mamusie proszę o kontakt na PW lub gg447823 Czapeczka rozmiar 40 w idealnym stanie-typowa zimówka a moja córcia urodziła się w drugiej połowie stycznia i było już po zimie więc się w niej nie "nachodziła"

reklama
A to kilka ubranek mojej niuni, z 3 reklamowek ciezko bylo wybrac, ale wybralam te fajniusie, a i wozek z za ktory zaplacilismy 350zl+ lozeczko, wanienka, posciel i krzeselko do karmienia, lozeczka nie wklejalam bo jeszcze nie zlozone

Do góry