reklama

Zakupowe szaleństwo

A ja mam już 2 reklamówki ubranek. Jeszcze nie przejrzałam wszystkich. Jedno wiem - jest ubranko na chrzciny. Dostanę też wózek, nosidełko. Musimy kupić łóżeczko z wyposażeniem, butelki i smoczki, no i kosmetyki. :)

reklama
:-)Dziewczyny a nie boicie sie ze te zakupy to troszke zawczesnie?? ja mam troche rzeczy po synku niestety duzo wydalam kolezance ktora rodzila w lutym , a drugiej co rodzi w lipcu wiec zobaczymy co wroci i w jakim stanie?? niestety nie dba;lam o podgrzewac i sterylizator i musze kupic nastepny kaplet (u nas bardzo przydatne-wczesniej wrocilam do pracy...) a co do ubranek zgadzam sie w zupelnosci dodam jeszzce zeby unikac ubranek zapinanych z tylu i z malym otworem na glowe......, ja mialam z 20 pajacykow i pwooem sczerze ze pranie co trzy dni i jakos dalismy rade przez pierwsze dwa miesiace... oczywiscie nie mowie o calej reszce tych malenkich slicznych fatalaszkow... milego kupowania......:-);-)

A ja uważam że każda pora jest dobra na kupowanie ubranek, są takie słodkie nie da się im oprzeć jak patrze na nie w sklepie :-). Pokaże wam coś jeszcze udało mi się zdobyć :-):-)

Załączniki

• IMGP2446.JPG
    IMGP2446.JPG
    57 KB · Wyświetleń: 58
  • IMGP2436.JPG
    IMGP2436.JPG
    71,3 KB · Wyświetleń: 58
Mój mąż twierdzi ze jeszcze za wcześnie na zakupy dla maluszka :dry: a nawet mówi że jak urodzę to on wszystko kupi dla maluszka w co wątpię :no:
Buzi@k u nas jest identycznie:baffled:, chociaż powoli mu uświadamiam że trzeba już się rozglądać bo wyprzedaże ( hi hi) itd. Jeśli wszystko będzie z nami dobrze i szybciuko wyjdziemy ze szpitala to tatuś nie zdąży nas odwiedzać w szpitalu, kupować, prać, prasować :no:
No ale jeśli chodzi o wózek np. to już z niego prawdziwy specjalista :-) często siedzi na necie/allegro czyta, szuka więc z tym mam spokój :)

Carol_ka super pajacyki. Ja też chce taki kupić, tylko szukam 100% bawełna. Masz taki? wszedzie jest 80% bawełny i cos tam. muszę sie wybrac do sklepów dzieciecych z prawdziwego zdarzenia.:tak:

Spróbuje wyciągnąc mężowego na małe zakupki dziciowe w weekend może się uda :tak:
Narazie mąż wziął się ostro do sprządania i szykowania kącika dla małego musimy najpierw kupic komodę bo nie mam miejsca w swoich szafach :blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry