reklama

Zakupowe szaleństwo

ja sie wzielam za zakupy , patrzac jak wam swietnie idzie ale narazie bez szalenstw ... rekawiczki , czapeczka , i chyab zaczne kupowac juz pampersy na promocjach bo potem nie wyrobie na zakrecie.... a czy wy dziewczyny kupujecie takie rzeczy ja sterylizator podgrzewacz czy narazie spokuj w temacie??

reklama
ja sie wzielam za zakupy , patrzac jak wam swietnie idzie ale narazie bez szalenstw ... rekawiczki , czapeczka , i chyab zaczne kupowac juz pampersy na promocjach bo potem nie wyrobie na zakrecie.... a czy wy dziewczyny kupujecie takie rzeczy ja sterylizator podgrzewacz czy narazie spokuj w temacie??

sterylizatora nie używałam bo karmiłam piersią , podgrzewacza też nie....jezeli bedziesz karmiła butelkowo to podgrzewacz jak najbardziej... ja butelki wypazałam w gorącej wodzie i z Olkiem nie miałam problemów

cześć wszystkim forumowiczkom
:) byłam wczoraj na zakupach z koleżanką Anetą. Odwiedziłyśmy kilka sklepów i trafiliśmy na fajną promocję w 5.10.15. Aneta jako przyszła mama z brzuszkiem dostała 10% rabatu :) na zakupy. Fajna akcja bo w połączeniu z przecenami można trafić niezłe okazje. Wiecie może do kiedy trwa ta promocja, bo chętnie wyciągnę ją na zakupy w weekend bo też mam kilka rzeczy do kupienia dla swojej Ani. Niestety nie znalazłam informacji na ten temat w internecie.
Pozdrawiam
Lucyna i Ania

Ostatnia edycja:
Witajcie
Powklejam troszkę zdjęć z ostatnich zakupków ;-):-)

Kombinezon który udało mi się wygrać na aukcji na Allegro

do tego jeszcze zimowa czapeczka z rękawiczkami

czapeczki i takie tam ;-)

Prezent od babci

i jeszcze od babci razem z kocykiem, który jest w charakterze tła :-)

Pajacyk może nie najładniejszy ale za to 100% bawełna

cd.

W Smyku udało mi się znaleźć dobrą promocję na pajacyki. Jakościowo super! :-) Rozmiar 68, na zimę będzie jak znalazł :tak:

I drugi taki sam tylko niebieski i rozmiar 62

I jeszcze kaczuszki - pozytywka, a obok piłeczka grzechotka

Pod koniec miesiąca planujemy kupić wózek i całą resztę wyposażenia.

Wklejajcie dziewczynki zdjęcia zakupów dla waszych pociech :-)

reklama
cześć wszystkim forumowiczkom
:) byłam wczoraj na zakupach z koleżanką Anetą. Odwiedziłyśmy kilka sklepów i trafiliśmy na fajną promocję w 5.10.15. Aneta jako przyszła mama z brzuszkiem dostała 10% rabatu :) na zakupy. Fajna akcja bo w połączeniu z przecenami można trafić niezłe okazje. Wiecie może do kiedy trwa ta promocja, bo chętnie wyciągnę ją na zakupy w weekend bo też mam kilka rzeczy do kupienia dla swojej Ani. Niestety nie znalazłam informacji na ten temat w internecie.
Pozdrawiam
Lucyna i Ania

moze oni sami taka promocje sobie wymyslili- zeby zejsc troche z zapasow- byc moze dlatego nei ma takich informacji w necie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry