reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
A MY ZAKUPILISMY MAXIKOWI TAKIE OTO KRZESELKO,JEST FAJNE BO MA 6 WYSOKOSCI.CZYLI PRZYDA MU SIE NA DLU
71872601_m.jpg
ZSZY CZAS

NA ZDJECIU TO NIE MAXIK,ZDJECIE SKOPIOWANE ZE SKLEPU INTERNETOWEGOhttp://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruHome/BruSpecialOffers/BruSpecialOffersFeeding/718726?ref=Search

Dziewczyny, dopytalam znajomych - nie ma polskiej nazwy, bo podobno w Polsce jest to niedostepne :-( :-( :-( Oni to znalezli w necie, zamowili u kogos, kto mieszka w Stanach, nakupili kilka sztuk i rozdaja po znajomych ;-) ......Cicha?? Gdzie jestes??.... :-D :-D :-D

Heterek:-) Czyzby szykowalo sie zamowienie? ;-):-)
A przy okazji wiesz juz cos wiecej o tym hamaku?

Heterek:-) Czyzby szykowalo sie zamowienie? ;-):-)
A przy okazji wiesz juz cos wiecej o tym hamaku?

Jak sie dziewczyny zbiora i podlicza, ktora by chciala, to jestes jakby jedyna Nadzieja na zakup :-D :-D :-D :-D

A przy okazji - wlasnie wczoraj wieczorem zadzwonil dziadek, ze zamowili i bedzie do odbioru za jakies dwa tygodnie - tralalalalala! Ale nie wiem, nic wiecej, bo tylko przez chwilke gadalismy. Jak mi sie uda, to sie dopytam o wszystkie szczegoly :-D :-D

Dziewczyny, rzeczywiście Wojtkowi bardzo pasuje to krzesełko.:-) Jest wysoko i chłopak wszystko widzi.
Heatherek, ja w zakupie kierowałam się tym, żeby było w miarę ładne i nie za drogie. To jest firmy Baby Ono i kupiłam ją w hurtowni Tomi na Pradze. Moim zdaniem nic mu nie brakuje. A dodatkowo Ell potwierdza, że jest dobre. Polecam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry