• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo

Heatherek ohhh jak milo ze pomyslalas:-)...My nawet takie cus mamy tylko nie wiem gdzie utknelam...:eek: A kupilam w lumpeksie za 3 zeta:-) a jak nowka wygladal...Jak znajde wkleje fotke...

A tak na marginesie to jak teraz zawsze bede w polsce to bede lazic po lumpeksach...Bo jak zajade do mojej kumpeli i zachwycam sie ciuchami to ona zawsze mowi-a to to ja w lumpeksie kupilam...:szok: No kurna wiec se mysle ze co ja tez se pojde a co:-)

Mamo Marcinka fotelik bardzo ladny i ma orginalna tapicerke...Jak pracowalam w hurtowni dzieciecej tez mielismy te foteliki-sprzedawaly sie bardzo dobrze:-):tak::tak:

reklama
No właśnie my się poważnie przymierzaliśmy do Ramattiego i być może taki kupimy ale chwilowo mamy pożyczony Cicco więc zakup nam się o parę miesięcy odsunął - Asia to ja czekam na dokładne relacje na temat użytkowania Ramattiego :)

Ale super zakupy dziewczyny:))
Mamoot kurteczka odazdowa-gzdie kupilas, tez planuje kupic Matiemu na wiozne:))
heatherek- to nasze Mateuszki maja takie same siedzonka:)) super:))))))
tez sie zastanawiam nad fotelikiem, bo Mati zaczyny kopac siedzenie juz,

wklejam ostatnie zakupy ciuchowe Matiego - oczywiscie h&m - chcialam wkleic ale wyskakuje mi ze mam przekroczona ilosc zalacznikow, czy mam je wykasowac poradzcie mi...plssss

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry