reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
No to ja dołączam do klubu fanek h&m Niestety potrafiłabym tam spędzić pół dnia czego niestety moja rodzinka nie toleruje :wściekła/y: i w centrum handlowym szybko mnie przeprowadzają koło tego sklepu żebym tylko nie weszła bo jak już wejdę to ............................... no i oczywiście najbardziej mi odpowiada dział dziecięcy :-D takie najmniejsze rozmiary do 74 , ale synowi też większośc rzeczy tam kupuje :tak:

Sumka chyba coś nie teges:-) bo Bershka to Bershka a Zara to inna inszość:-D a ja lubię dziecinne rzeczy z H&M ale tych dorosłych to raczej nie...... ostatno kilka niewypało tam kupiłam - były kiepskiej jakosci i jakoś tak hmmania mi przeszła. teraz mam bershkomanie i oczywiscie jak zwykle odpał na punkcie butów. Do sklepów z butami to lepiej mnie nie wpuszczać bo moge tam całe dnie spedzać - a ostatnio mi limicik zwiększyli na karcie więc małż stwierdził ze rozwiesi moje zdjecia w sklepach obuwniczych żeby tej klientki nie obsługiwali lub zawrzemy ugodę i za kazde nowe buty bede musiała wyrzucic stare:wściekła/y:

Syla ja tez kocham butyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

A jesli chodzi o ciuchy to nie mam jakiegos tam ulubionego sklepu...Lubie male butiki i wloske sklepy...Ale znajduje tez wroznych dziwnych miejscach:-D

Sywia, Pati, ja też lubię mieć dużo butów. A małż to komentuje jak u Sylwii: po co Ci następne. Ale fakt, że już trochę się przyzwyczaił.:-p

A ja jestem z tych co lubia dobra jakosc, ciekawy wzorek, wygode i 'niehurtowosc' co oznacza, ze trzeba troche zaplacic i w zwiazku z tym kupuje niewiele bo moj budzet wystarcza tylko na kilka sztuk;-):-) No i problem polega tez na tym, ze jak juz sie do czegos przyzwyczaje to latam w tym non stop (tzn. piore i znow na tylek;-)) a zakupow nie lubie wiec garderobe mam ograniczona. W sumie przydaly by mi sie nowe buty, jeansy, kilka t-shirtow itp. ale jakos nic nie wpada mi w oko albo jak wpadnie i sie spodoba to siebie w tym nie widze - bo figurka nie ta i wzroscik przykrotki;-(:-(

A co do sklepikow to tak jak Pati wole male sklepiki:-) a z wiekszych tutejszych to lubie jedynie Banana Republic.

Sylka sprytnego masz mezulka wie jak subtelnie ograniczyc limit:-):-)

reklama
Mamoot - w sobote jade do h&m to mama nadziej ze beda jeszcez kurteczki:))
heatherek- obejrzalam body i otowrki na nozki chyba beda dobre dla Matiego....cos mi sie wydaje ze te nowe rzeczy zaloze mu szybciej niz mysle:)

Sylwia
- z h&m tak jest, ze rzeczy dla dzieci sa super a te dla nas roznie- nieraz niezle trezba sie naszukac zeby cos fajnego znajlezc - mi sie udaje zwykle:-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry