reklama

Zakupowe szaleństwo

cicha - ja tez tak mam ze jak cos kupie, to w kolko w tym chodze i ciuchow tez mam malo, bo wybredna jestem....i najlepiej zebym kupila wsyztko w jednym sklepie i to co chce...a to ciezko tak, trzeba sie nachodzic...
najchetniej kupowalabym przez Internet ale jestem z tych co musza przymierzyc....

reklama
heatherek- obejrzalam body i otowrki na nozki chyba beda dobre dla Matiego....cos mi sie wydaje ze te nowe rzeczy zaloze mu szybciej niz mysle:)

Zakladaj predziutko! Nie ma co czekac! Przeciez to sama przyjemnosc natychmiast przymierzyc cos nowego - ja bym nie wytrzymala :-D :-D :-D

A body na mojego Mateusza jeszcze dobre, chociaz my mielismy na 68 - i mysle, ze juz niedlugo odlozymy je do archiwum :-( Ale jeszcze specjalnie dla Was jutro mu je zaloze i zrobie fotke :-D :-D :-D

Aniu, daj znać, czy kupiłaś tą kurteczkę.

A jeśli chodzi o zakupy, to ja najbardziej lubię wejść do sklepu, znaleźć coś ładnego, niedrogiego, w czym dobrze się czuję i kupić. :tak::tak::tak::tak::-D

A mi dziś koleżanka przywiozła kilka reklamówek ciuszków. Normalnie słodkości. Ola ma już tyle ubranek, a co chwilę nowe dostaje. Normalnie chyba przez najbliższe 2 lata nie będę musiała nic kupować. A i tak nie wiem czy zdąży wszystkie wynosić. Jak zrobię fotki to wkleję.

Kasia K., poprosimy zdjecia Martusi w rozowych slodkosciach :-D

Basia, Olenke tez obstrykaj, a nie same ciuszki :-D

....no chyba, ze fotki Panienek juz na watku zdjeciowym - smigam sprawdzic ;-)

A mi dziś koleżanka przywiozła kilka reklamówek ciuszków. Normalnie słodkości. Ola ma już tyle ubranek, a co chwilę nowe dostaje. Normalnie chyba przez najbliższe 2 lata nie będę musiała nic kupować. A i tak nie wiem czy zdąży wszystkie wynosić. Jak zrobię fotki to wkleję.

to tak jak my, dostajemy mnóstwo ubrań:)) i nowych i takich po innym maleństwie-mamy wszystko do rozmiaru 104- ale już też mamy dla kogo odkładać:-) - kuzynka mężą, u której bylismy na weselu w ubiegłym roku w czerwcu- dokładnie 2 tygodnie po moim porodzie- spodziewa się dzidziusia:)) cudnie:-D

reklama
Oj ja nie rozumiem tych co nie lubia robic zakupów ja tam kazde pieniądze jestem w stanie wydac:-) uwielbiam kupowac ciuszki, ciuchy buty i inne piździpołki:-D ja bym mogla całe dnie w sklepach spedzac:-D w lupeksach tez lubie sobie poszperac:-) tylko skad na to wszystko fundusze brać?:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry