KasiaDe
Mama VI'06 VII'08
A przeciez obcasy sa takie kobiece....![]()
To prawda - całkowicie się z Toba zgadzam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A przeciez obcasy sa takie kobiece....![]()

Irma - ale Izunia ma sliczna czapeczke i kojec tez super))))
Mamoot - w koncu kupilismy Matiemu kurteczke-taka jak ma Wojtek..i jeszce taka fajna kangurke - zielona, -oczywiscie tez w h&m- jak zrobie zdjecie to wkleje))))

Pati, ja uważam, że noga najładniej wygląda na obcasie. Ale najczęściej chodzę bez obcasów, bo jestem wygodna i nie chce mi się niewygodnie chodzić.
A Twoje buty na koturnach super. Ja zwykle na takie popatrzę w sklepie, przymierzę, a potem stwierdzam, ze i tak nie będę w nich chodzić i kupuję płaskie sandały albo klapki.

może na allegro albo jakiś komis czasami są tam fajniejsze rzeczy niz w sklepach. A dla pocieszenia ja też tak mam że najpierw obłaże wszystkie sklepy az mi normalnie nogi do d... za przeproszeniem wchodzą a potem okazuje sie że nic nie kupilam i dopiero jak mam tzw nóż na gardle to uidaje mi się coś kupić,
ale wierze zę dasz rade, moja ostatnią kiecke kupowałam w Femini ale nie wiem czy Elbingu jest taki sklep:-)A dla pocieszenia ja też tak mam że najpierw obłaże wszystkie sklepy az mi normalnie nogi do d... za przeproszeniem wchodzą a potem okazuje sie że nic nie kupilam:-)

i tak się składa, że na każdej imprezie inne towarzystwo, więc będę mogła iść w tej co kupiłam na złote. A wyobraźcie sobie, że byla to pierwsza kiecka, którą mierzyłam i od razu spasowała- postaram się o fotki z imprezy to Wam wkleję. Ogólnie zawsze kupuję kiecki do kolan, bo kiedy mam pokazywać nogi, jak nie teraz kiedy jestem młoda
Moja jedyna długa suknia to była ślubna
ale czuję się w niej rewelacyjnie i jakoś szkoda mi się z nią rozstać. Będę miała ją w tym roku na poprawiny