reklama

Zakupowe szaleństwo

Dziewczyny dzięki za wsparcie!!! Co prawda wiele rzeczy kupuję na allegro ale kiecki się boję - wiadomo że na wieszaku w sklepie czy na modelce/na zdjęciu często wygląda idealnie a potem na mnie...szkoda gadać - czasem, niestety rzadziej -zdarza sie odwrotnie (tak było z moją slubną - niechętnie ją przymierzałam bo mi się na wieszaku nie podobała a jak na mnie - zakochałam sie w niej :)) Poza tym problem jest taki że niby noszę 40 stkę - ale wiele sukienek wyjściowych to raczej muszę mierzyć 42 bo w biuście mam 100-102 :( (wcale nie mam jakichś wielkich cycków tylko chyba plecy szerokie hihi ;)) - także same rozumiecie - mierzyć trzeba bo zależnie od fasonu może mi potem w pasie i na tyłku wisieć albo cycki nie wejdą...niestety nie jest tak łatwo przylegać do tabel rozmiarowych...
Chyba naprawdę będę musiałą pokombinować wyjazd do Gdańska bo u nas z firmowymi sklepami bieda - tylko cięzko bo mam głównie z zaocznymi w tym semestrze zajęcia i czasu bardzo mało :(

reklama
Ell-kurcze na ilu Ty juz weselach bylas i na ile jeszcze idziesz:szok::szok::szok:
Ja to na max 5 w calym zyciu bylam...:-D
Ale szczerze to bym chetnie sobie znowu poszla:-):tak:

Pati ja mam sporą rodzinkę- i w sumie w niedługim czasie poza tymi już zaplanowanymi 3, czekają mnie następne- tak z 10- chyba nie przesadziłam:-) , chyba, że na opcje singla się zdecydują:)

A Otylka zaliczy pierwsze już za miesiąc:)

Moja Ptysia juz tez sie bawila na weselu:-) u mojego brata...Chyba we wrzesniu to jakos bylo...Ahhh ta :eek:skleroza:sick:

Baska fakt trzeba poprzymierzac bo ja na dzien dzisiejszy nosze ciuchy w rozmiarach od 36 do 42 i tera niech mi ktos powie ze sa jakies normy....:-D

Ja na weekend musze koniecznie znalezc cos dla siebie i mlodej... Mam nadzieje ze jakiegos wielkiego problemu ze mna az nie bedzie... Powiem Wam ze gozej normalnie z mloda...Wszystko letnie albo "malo" wizytowe....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry