reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dziewczyny, ja z innej beczki. Polecam bardzo te bodziaki SUPER Bawełniane Body NOWE NiemieckieOKAZJA 6-9m (174036935) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Identyczne kupiłam nóweczki w lumpelsie za ... 5zł za sztuke! Są super jakościowo i ta cena! Widzę, że dziewczyna dorzuciła 4 zł. Jak jeszcze je spotkam to kupię - chciałaby któras z Was? Aha, są tylko w dwóch rozmiarach - takich jakie dziewczyna sprzedaje. Miki nosi ten wiekszy i są akurat :-)

Kasia ja chcę! 5zł za nowe body to jak za darmo:tak: jak będzie to nawet 4 szt, kolor obojętny, rozmiar ten większy:-)

Kasia ja tez chcę !!!!rozmiar większy tylko daj znać jak Ci kaske podesłać

A co do wesel ja mam dwa na przełomie czerwca i lipca i co do ubioru jeszcze sie nie zastanawiałam .. gorzej jest z chrzcinami bo to za 2 tygodnia a ani mały ani ja nie mamy co na "dupkę" włożyć.. w wekend jade do Ptaka ( taki duży "rynek" pod łodzią) i zobaczymy

Nie jestem zdesperowana na wycieczkę, może być prezent, tylko trudno kupić coś komuś, kto praktycznie wszystko ma...
A panna młoda rodzi we wrześniu...

pamiętam że kiedyś moja coicia dostała w prezencie ślubnym dwie maczugi, takie wielkie metrowe robione na zamówienie, wyglądały świetnie, zresztą z tego co kojarzę to do dziś leżą na szafie jako ozdoba

Sylwia, 2 bodziaki - zielone - czekaja na wysyłkę - musze tylko dorwac kopertę bąbelkową i wtedy popedze na poczte :-) Jak nie jutro, to w przyszłym tygodniu, ok? Aha i kupiłam po 4 zeta:laugh2:

Irma, Fusik, nie obiecuje co sie da zrobic, bo te dzisiejsze, to bardzo trudno było juz znależć (były raczej te mniejsze rozmiary), ale jak tylko "dopadnę", to kupię!
Fusiku, a Ty chcesz ile i jakie (Irma 4, albo zielone albo czerwone - oczywiście chodzi o kolor rękawków)?

reklama
Sumka, a ile chcesz i jakie - jesli oczywiście będą. Z tą ich numaracją, to ciężko się wyznać ;-) Na metce jest napisane 9-12 m-cy. Takie ma Miki i są dobre - na długość o.k. i nie są wąskie, że musze go wciskać. Myslę, że Kubiszonkowi nadałyby się:tak:

Podsumowując:
Irma - 4
Sylwia - 2
Fusik - ?
Sumka - ?

Dziewczyny, jak tylko będą to kupię.:tak:
Kurcza paka, że też wczesniej nie pomyślałam, jak była tego wieeeelka sterta:baffled:

Sylwia, w takim razie wstrzymam sie z wysłaniem. Jak dokupie, to wyślę 4 a jak nie, to wysyłam 2. Oczywiście trzeba wyprac i wyprasować, bo jak krowie z gardła (ale są nowe!)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry