reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Oj to ja Kasiu bardzo poproszę po jednym z każdego rodzaju. Myślalam są malutkie a jeśli na 9-12 to myślę że będą spoko chyba że wygrzebiesz większe :-D

a ja kupiłam bodziaki za 5 zł, z krótkim rękawem w REALU, bedą dobre na lato i powiem Wam, że gatunkowo niczym nie odbiegają od tych ze sklepów firmowych, a wiadomo bodziaki raz dwa się niszczą, przynajmniej u nas, to plamka, to coś tam:)- u nas były one w dziale dziecięcym, ale w takim koszu, nie na pólkach.

Ja kupiłam 7 bodzików z krótkim rękawem w TESCO z tej serii Cherokee, bardzo dobre gatunkowo, ładnie zapakowane, za 25 zł chyba. Są świetne, przy moim małym brudasku nawet je gotuję i po kilku gotowaniach w 95 stopniach nic im sie nie stało. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem moge polecić.

W TESCO w ogóle sa takie różne bajeranckie kompleciki za bardzo przyzwoite pieniądze. Dźinsy z bluzeczką i kurteczka dżinsową za 60 zł na przykład. Cudeńka! Ja też sie poczta pantoflową dowiedziałam :)

no ja często kupuję w Tesco ubrania na wyprzedaży- za sweterki, komplety sportowe inne naprawdę super rzeczy płacę od 5 do 10 zł:tak: - oni tam mają takie śmieszne ceny 6,76, albo 8,94:)- ale ubranka naprawdę fajowe, a jeszcze biorąc pod uwagę, że dzieciaki tak szybko z nich wyrastają, to już w ogóle warto.

Fakt Tesco mogę śmiało polecić. Mają naprawdę fajne i niedrogie ciuszki do tego dobre gatunkowo. Właśnie w niedzię się wybieramy bo robi się ciepło i muszę Olci bodziaki kupić z krótkim rękawem.

reklama
Dziewczyny mam body! Ale tylko zielone...
Sylwia- chesz 2? (Oprócz tych dwóch, jedego czerwonego, drugiego zielonego)
Sumka - 1 czy 2?
Irma - 4?
Fusiku - ile chcesz?
Po 4zł:-D

Kupiłam 12:laugh2: :laugh2: :laugh2: Jak zostanie, to przyjmuję zamówienia:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry