reklama

Zakupowe szaleństwo

tak z grubsza rzecz biorąc moja kreacja (nawet się w 40stkę zmieściłam ale i tak uważam że mnie zdecydowanie za dużo)
Buty to w sumie takie wybrałam żebym mogła je też normalnie nosić, są ciemno czerwone, na zdjęciu trochę za blado wypadły

reklama
No Baska ale z Ciebie laska:-) I na tym pierwszym z przodu widac jak dobrze sukienka na Tobie lezy (no bo i figurke masz cacy - biuscik wypelniony, talia szczuplutka - tylko pozazdroscic:-) No i naprawde nie wiem gdzie tu Ciebie za duzo ;-):-)

Kurcze, az mi sie zachcialo na zakupy wybrac i cos sobie sprawic nowego(do jutra pewnie mi przejdzie;-))

Baśka popieram bardzo ładnie wygladasz. Nigdzie niczego za dużo nie masz a sukienka fajowa. Uwielbiam taką górę bo bardzo wyszczupla ramiona, a ja mam jak niemiecka pływaczka:-)

Baska - Bardzo ładna seksowna kreacja a jeśli chodzi o "to za dużo ciebie " to jest ono dokładnie w tych miejscach gdzie trzeba ;-)

No właśnie wczoraj dowiedziałam sie o weselu kuzynki i czeka mnie ten sam problem wybór kreacji:eek:. Do tej pory sobie zabardzo nic nie kupowałam - wiedziałam że schudne hehe ale teraz na wiosne trzeba wymienić całą "garderobe" a też nie cierpie chodzenia po sklepach chyba że dziecinnych :tak: a najbardziej to mierzenia w sklepowych przymierzalniach ( ja musze w domu przed moim dużym lustrem) no i nie wiem czy też tak macie ale mój mąż zawsze czeka przd sklepem zresztą razem z moim synem a na pytanie jak wyglądam zawsze ta sama odpowiedź - dobrze super itd albo którą rzecz wybrać - wszystkie dobre a ja potrzebuje jakiejś rady :wściekła/y: a nie stwierdzenia że wszystko mu sie podoba ehhh najlepiej robić zalkupy z kumpelką

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja ide na wesele w maju i jak pomyślę że oboje z mężem wybierzemy się na zakupy po jakieś nowe stroje to mi się odechciewa. Znów będę słuchac że chodzę po sklepach i nie mogę się na nic zdecydowac. Bo on to w 10 min garnitur kupi:laugh2: A już jak on mi zacznie wybierac co mam kupic bo ładnie mi w tym będzie to :szok: Chyba odrazu go wyślę gdzieś z dzieciakami a sama zajmę się szukaniem kreacji...

Baśka, bardzo ładna sukienka i bardzo ładnie w niej wyglądasz:-) Naprawdę fajny krój i materiał. I oby buty były wygodne!:-)
A ja lubię z mężem robić tego typu zakupy. On mi zawsze szczerze powie, jak wyglądam, co jest nie tak, a w czym mi naprawdę dobrze. Zresztą mamy podobne gusta, przeważnie podoba nam się to samo. Kilka razy zdarzyło się nawet, że beze mnie kupił mi spodnie czy bluzkę i wszytko leżało jak ulał :-)

Dziękuję dziewczyny - aż mnie zawsytydzacie komlementami :) A że tam się oponka (koło ratunkowe) pod sukienką kryje - to zapewniam :) do zdjęcia tylko dobrze brzuch wciągnęłam ;) jak sobie pojem na weselu i powietrze wypuszczę to pewnie i niejedna oponka się ujawni hihi
Sumka - nie wiedziałam że taki krój zmniejsza ramiona, bo ja tez mam szerokie - wiedziałam tylko że mi takie łódkowe nie pasują bo poszerzają :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry