reklama

Zakupowe szaleństwo

Irmaa - super!!! a z tym kombinezonem to musiało im się coś pomylić - jedynki zapomnieli albo cóś ;)

Baśka sama zgłupiałam jak tą cenę zobaczyłam, no ale upewniałam się 2 razy i to nie pomyłka. chyba kupię ze 2 szt i wystawię na allegro , może zarobię coś ;-):-D

Pati super dresik, przy twojej figurze będzie Ci w nim ślicznie, kupuj! :tak::-D

reklama
a ja dzisiakj kupilam już mikołaja dla Oti i chrześnicy- ciastoline dentyste:) ciekawe czy młodym spodoba sie...wiem wiem termin odległy..ale ja nie lubię potem tej gorączki zakupów, wolę teraz powoli zacząć zakupy prezentów

Oj ta Pati bluzeczka z amerykańskim dekoltem bomba. uwielbiam takie. jak je wyczaisz to daj znać. dziny też fajowe, ale ja to mam teraz z przodu taką falbanę, że by cały suwak do kroku zasłaniała :-D
A pokupowałyście sobie te kurteczko płaszczyki ? bo szukam czegoś fajowego na jesień i zimę. Wymyślcie mi coś plis

reklama
Ell ja też sie zastanawiałam nad tym dentystą bo u nas gdzies tam w promocji mają kupić :) chociaż pewnie jeszcze to troche na wyrost ale Lolo ciastoline uwielbia wiec jakies nowe gadżety by sie przydały...
a co do dresu i bluzki - sie podpisuje pod juz napisanym...no i rurki też nie dla mnie - wygladam koszmarnie bo uda mam grube, a z biodrówek mi się wałek wylewa ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry