Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cały czas mi sie wydaje, że mi z tyłka zlecą
O rurkach też mogę zapomnieć, właśnie przez uda, bleee Niemodna jestem

Nie wiem czy wam pisalam ale przedwczoraj urwaly nam sie drzwiczki od pralki
Ale za to mamy nowy wypasiony monitor do komputera
dzis szukam jakies takie ciemne granatowe rurki,najlepiej z dodatkami zlota,ale mam na mysli np.guzik,blaszka jakas z tylu-tak "decentnie";-)Ale znajac zycie to takie wynalazki wystepuja tylkow mojej wyobrazni lub sa dostepne na koncu swiata

czyli standardowo jak co roku ;-)Macie jakiegos pomysla

Baśka, Miki bawił sie niedawno ciastoliną-fryzjerem i bardzo mu sie podobało (bo tam są nożyczki!:-)) a w domu mamy weterynarza i też bardzo lubi. Na Mikołaja prezent super!
Ja nie lubie biodrówekCały czas mi sie wydaje, że mi z tyłka zlecą
O rurkach też mogę zapomnieć, właśnie przez uda, bleee Niemodna jestem
![]()
Kasiu a co to za weterynarz??
) kosmetyki z Bossa... Krem(koncentrat) do suchej skory i cos tam jeszcze,ale zabijta mnie a nie pamietam
aaaaaaaaaa juz wiem peeleng do jego rodzaju skory-czyli tez do suchej... :-) a krem ma super zapach,wmasowala mi go w rece i naprawde suuuper pachnie(no normalnie kreci mnie

chyba se dzis reki nie umyje
;-)
a sobie kupilam jakas tam maseczke -nowy wynalazek-podoba mi sie bo nie trzeba smarowac sie tylko od razu na takim chyba materiale jakims jest ze od razu po odpakowaniu naklada sie na twarz...A mloda wybrala sobie zel do kapieli z brokatem z serii hello kity;-):-)