reklama

Zakupowe szaleństwo

ja też noszę proste kroje dżinsów, wcześniej często rozszerzane nogawki, udało mi sie na szczęście ostatnio dostać ciemne proste dallasy w dodatku taniej bo sklep likwidowali, teraz mogłabym ich nie zdejmować ale czasem trzeba uprać hihi (zresztą widać je było na zdjęciach z Wilna) biodrówki leżą w szafie...też nie lubię żeby mi tyłek wychodził i majty z tyłu
krzesełko mamy HIT! Fotelik na rower Bellelli mrFox - EUROBIKE (448880748) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. bardzo się sprawdza, a widzę że jeszcze mają bellelli z podnoszonym oparciem - pewnie jeszcze praktyczniejsze Fotelik rowerowy dla dziecka włoski rosnący (448267624) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
a o nowej ciastolinie na najbliższą okazje na pewno pomyślimy :)

reklama
Syla chwal sie butami :-)
A co do biodrowek to mi jeszcze z zadnych dupa nie wyszla:szok::-D:-D:-D:-D jede raz przymierzalam to faktycznie tylko troche ugielam nogi a kreska do podzwiania:-D:-D:-D ale to raz jedyny mi sie zdazylo...
Irmaa takie uroki bycia w ciazy;-) Jak ja sobie siebie przypomne to noralnie szoking:szok::-D A po ciazy zobacuysz ze zas bedziesz szprycha :-)

reklama
a ja zamawiam kolejne trzy bluzki :-D

Załączniki

• TP-0008-BK_1.jpg
    TP-0008-BK_1.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 35
  • TP-0029-CM_1.jpg
    TP-0029-CM_1.jpg
    66,2 KB · Wyświetleń: 37
  • TP-0041-GD_1.jpg
    TP-0041-GD_1.jpg
    130 KB · Wyświetleń: 38