reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
A co do biodrowek to mi jeszcze z zadnych dupa nie wyszla:szok::-D:-D:-D:-D jede raz przymierzalam to faktycznie tylko troche ugielam nogi a kreska do podzwiania:-D:-D:-D ale to raz jedyny mi sie zdazylo...
Irmaa takie uroki bycia w ciazy;-) Jak ja sobie siebie przypomne to noralnie szoking:szok::-D A po ciazy zobacuysz ze zas bedziesz szprycha :-)

Pati pupa ci z biodrówek nie wypada bo masz małą i zgrabną :tak::-D

no i mam nadzieję że po tej ciąży będę już mądrzejsza i schudnę zamiast przytyć :sorry2:

Sylwia fajna kurtka

Eratis nabazgrała chyba na 5-ciu wątkach to samo, czyli polecała jakiś nowy portal/stronę www, w stylu BB. A ja to podstępnie usunełam, żebyście nigdzie się nie przenosiły:-p:-DMam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie ;-)

Powyższe jest off topic, ale co tam:-p

Kasiu nic sie nie martw my nigdzie nie uciekniemy;-):tak:A co do poratli to też na inne zaglądałam i jakoś tylko BB mnie interesuje ale to wiadomo dlaczego- gdzie ja bym znalazła takie cudowne ciotki jak tu:-)

reklama
Pati, ja też byłam ciekawa, co ta nasza Szefowa usunęła.

Kasiu, (w ramach ciągnięcia off topic :-p) ja też się nigdzie indziej nie wybieram. No bo co ja miałabym niby robić an innym forum :-p Tu mi dobrze!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry