Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale ta nasza Kasia czujna
Pati ale świetne te bluzeczki samabym się na nie połaszczyła no ale że chytra z ciebie babka i żałujesz linka to muszę się smakiem obejść
A mnie wczoraj młaśnie minęło 3 lata jak jestem na BB i też próbowałam szukać szczęścia na innych portalach, ale tam jest jakoś tak obco, a tu każdego się zna i wie prawie wszystko. Szkoda że się jakoś w realu spotkać nie możemy bo by nam pewnie tygodnia nie starczyło żeby się nagadać
Sumka jak chcesz linka nie ma sprawy pisz a wkleje :-) teraz akurat mi sie szukac nie chce
a wlasnie dokonalam takiego zakupu...polowalam na nia od 2 tyg.chyba bo jak chcialam ja kupic to mi ktos ja zdazyl zawinac sprzed nosaAle co sie odwlecze to..... ;-)
No troche sie pali bo ja teraz na weekend jade do poslki i z tamtad bym mogla zrobic wysylke bo potem to musiz do kurtki dodac ok 70 zl za przesylke z DE
a ja to sobie dzisiaj dziewczyny poszalałam..maż nie mógł nadązyc za mną w supermarkecie..zaczełam od kapusty kiszonej, potem ogórki, śliwki, ziemniaczki na frytki, chipsy a do tego oczywiście mleczko zagęszczone słodzone w tubce i sok porzeczkowy a teraz wcinam wszystko na przemian:-)
Ell i tak trzymaj ja pamietam ze jak byłam w ciazy i wracalam z pracy to nie mogłam przejść obojetnie obok knajpki z kebabami i tak mogłam codziennie, dostawalam mega slinotoku nawet się poznałam z włascicielemhe he co któryś raz dostawałam gratis