reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati niezła afera :) i wasze zakupy też widze udane
ja tez tydzien temu poszalalam w Trójmieście - KArola w 5 10 15 obkupiłam bo jesienna kolekcja 50-70% taniej (na wiosne go obkupiłam:)) sobie bluzke i spódnice w Orsayu (niby prezent urodzinowy:)), czapke szalik rekawiczki, Pawłowi kurtke , czapke i oczywiscie jeszcze parę pierdół które nie były zaplanowane;) a dla KArola fajny kalendarz z Franklinem i naklejkami (taki na ścianę) dostanie na mikołajki
a w piatek wrócił z leclerca z takimi świaiłami drogowymi na baterie i teraz sie prawie z tym nei rozstaje (nawet Michałkowi nie pozwolił sie nimi pobawić - wszystkimi innymi zabawkami pozwala) ciagle tylko je włacza i jeździ naokoło samochodami przeżywając jakie kolory się zmieniają - ostatnio zresztą miał od jakiegoś czasu fazę na światła na ulicy - wszyskie przeżywa i komentuje "żółte światło, tata jedź"

reklama
ale dziewczyny szalejecie, my kupilismy tylko dla Oti kozaczki lady magic z botti różowiutkie z szarymi płatkami śniegu, do kolan i jest zachwycona:tak: A model świetny, szerokie, łatwo wkłada się nóżkę nawet przy zimowych rajstopkach i grubych skarpetach- takie nam były potrzebne zwłaszcza, jeśli chodzi o ten wyleczony wrastajacy paznokieć u nogi, nie chciałabym aby historia powtórzyła się

Ostatnia edycja:
Pati widzę, że zakupy się udały. A co do Noemi no cóż było by za pieknie jakby się nic nie wydarzyło. Dobrze, ze zatrzasneła się w samochodzie a nie np. na balkonie:-).

Baska, Ell, Pati a gdzie zdjęcia?

Dziewczyny ,ktory ladiejszy bo teraz jak bylam na zakupach to wyczailam od CK taki :-D

Załączniki

• 83628839_g.jpg
    83628839_g.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 29
  • 83804408_g.jpg
    83804408_g.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 30
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć