reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Pati, trzeba mówić: "na razie mnie nie stać".
My się czasem z Marcinem podśmiewamy, jak mamy jakieś ogólnie dalekie plany o kupnie czegoś drogiego, to mamy taki tekst: " Jak już będziemy obrzydliwie bogaci....":-)

mi sie takze podoba n 2

a nie chwaliłam sie jeszcze- ze na urodziniki dostałam piekne prezenty!!!
obiecuje fotki..obiecuje:-D

od siostry i jej chłopaka cudna skórzana torebke, od szwagierki bizuterie, od przyjaciół skorzane rekawiczki, szal, buzke, czekoladki, alkohol...a od meza.......tadam!:-D:-D------> przepiekna złota bransoletke na reke...no cudo!:-D

na Mikołaja mamy juz prezent dla Dusi - kolejke-ciuchcie-swiateczna-jezdzi i wygrywa swiateczne melodie. Jak bylismy w sklepie to odejsc od niej nie chciała...wczoraj pojechaismy...i schowana czeka na 6 grudnia;-)

Kicia beda:tak:-u mnie "słowo drozsze pieniedzy":nerd:--------jutro nie ide do przedszkola---wiec moze sie uda..bo teraz musze zmykac na zakupy:-D---chleb nam sie skonczyl:baffled:..

a swoja dorga dzis dzien spiocha..i nie wiem o której zasniemy..Coprawda byłam z mała dzis w szkole, przedszkolu ..ale po...zjedałysmy obiad..i mała spala a my z nia w wyrku..maz na nocce..a ja..no przeciez nie pojdziemy dalej spac:-D...wiec ide tyłek przewietzyc...:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry