reklama

Zakupowe szaleństwo

Kupiłam ostatnio Martusi dwie pary spodni w H&M- takie zwykłe bawełniane, a kupiłam je dlatego, że bez problemu mogłam je zwęzić (niestety muszę na to zwracać uwagę, prawie wszystkie muszę zwężać bo jej zjeżdżają z tego chudego tyłka...). No i żeby nie były takie zwyczajne, kupiłam takie kotki z bajki Hello Kitty do naprasowania (uwielbia kotki). Dziecko mi normalnie oszalało ze szczęścia, najchętniej tylko w tych spodniach by chodziła :-)

reklama
No to jedna ture dzis zakupilam i jestesmy bogatsze o : dwie pary jeansow,dwie bluzeczki,jeden sweterek,podkoszulki z majtkami,opaska-slodko w niej wyglada.... a dla mnie sweterek i szaliczek...

Ja ostatnio poluję na spodnie na gumkę, bo Wojtek sam chętnie siusia do sedesu, ale guzika nie umie odpiąć. Po akcji kiedy Wojtek nie zdążył na Mazurach zdjąć spodni szybko przerzucilićmy się na takie gumkowe.

Pati ty to jak pojdziesz na zakupy to czasu nie marnujesz. Pozazdroscic normalnie, bo ja to sie wiecej nachodze a potemi tak kupie online albo zupelnie nieplanowo.

Mamoot ja zakupilam juz dwie pary - wlasnie takich na gumke - jedne lzejsze a drugie cieple. Chodz u nas ostatnio Julkowi nieco cialka ubylo i radzi sobie mimo guzika czy innen zapinki - jak zlapie dobrze to zjada :-)

No wiecie dziewczyny, Wojtek nie jest z tych dzieci, którym ubywa ciałka. :-D Raczej bywają problemy z dopięciem guziczka na zaokrąglonym brzuszku. Widać ma taką budowę, bo teraz jet o wiele mniej niż kiedyś.
A ja zrobiłam dziś wypad do Ikei i kupilam kolejna polke na zabawki do pokoju chlopcow, posciel dla Wojtka i bialego szczurka. :-D I jeszcze kilka drobiazgow.

reklama
Ja kupuje tylko jeansy i materialowe na gumkach regulowanych bo bez tego to tylko pasek nas ratuje...mloda w pasie chuda jak przecinak i wszystko z tej malej dupy zjezdza:-D a jak naciagam gumke to na ostatnia dziurke...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry