reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ja kupuje tylko jeansy i materialowe na gumkach regulowanych bo bez tego to tylko pasek nas ratuje...mloda w pasie chuda jak przecinak i wszystko z tej malej dupy zjezdza:-D a jak naciagam gumke to na ostatnia dziurke...
No właśnie u nas nie ma takich spodni... albo ja nie trafiam na takie. A to super sprawa, Martusia miała dwie pary na takich właśnie gumkach wyszperane przez moją mamę w lumpeksie :-)

Klaudia tez ma spodnie wylacznie z regulowana gumka...bo my musimy spodnie o rozmaiar wieksze kupowac ze wzgledu na dlugosc...i wowczas gumke na ostatni guzik:eek:

ja szukam kurtki i butow dla malej...ale jakjos nic mi nie wpadlo w oko ...

W dniu porodu kupiliśmy Oli kurtkę zimową, 2 pary spodni dżinsowych w gumkę, 2 swetry i kilka bluzek. Co do butów, nie kupujemy na razie, bo Oleńce stopa rośnie w tempie ekspresowym, nie wiem jakim rozmiarem przywita zimę. Jak narazie nosi 26.

reklama
Baśka, dzięki za podpowiedź. Jakoś do 5 10 15 mi zwykle nie po drodze, ale przy najbliższej okazji zajrzę.
Ja z butami na zimę też na razie czekam. Za to mamy kombinezon- z Tchibo :-) jak zwykle poszłam na łatwiznę i kupiłam w sklepie w biurze :-) chociaż za jednym biegać nie będę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry