reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
MMMMMMM fajne najbardziej podobają mi się te pierwsze i cena niezła - a ile cm ma obcas? i te drugie tez fajne, trzecie średnio mi się podobają.

Ja szukam jeszcze stroju na basen tzn jednoczęściowego bo mój juz jest troche nie teges:szok:

Pati ja myslalam ze ty na kozaki chorujesz a tu wdze same sandalki....Chyba niezly karnawal Ci sie szykuje ;-):-)

Ja sie krece kolo plaszczyka za niebotyczna cene.....ale tylko ogladam bo akurat po drodze mam :-)

Josephine ja jestem w niemieckojezycznej czesci Szwajcarii.

Wiesz Cicha bo mi juz chyba przesla taka faza wiesz "jak pies na baby"-co to tylko pitonem mysli ;-) Wiesz mam na mysli to ze okay kupie sobie te kozaczki ubiore dokladnie je z 4 razy-sylwester,potem urodziny kumpla sa a wczesniej moje urodziny i mozeeee.....jeszcze gdzies....i potem beda w szafie lezec...W zime tak czesto nie wychodze,latem owszem o wiele czesciej bo to jakis piwko wieczorem albo cos wiec wiecej okazji...no i np.urlop czy cos...wiec wynosze a tych kozakow nie...Wiec ja tak juz chyba oszczednie mysle:-D Da sie cos zrozumiec z tego ?:confused2::laugh2:

Mi się podobają buty nr 2, oczywiście reszta też jest bardzo elegancka. A co do Twojego rozumowania, to ja myślę podobnie. Lubię praktyczne rzeczy chociaż mam w szafie takie rzeczy, które założyłam może ze 2 razy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry