reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
a ja jestem zniesmaczona, bo chcialam sobie z nudow obczaic plaszczyk no i strony mi nie otworzylo... :/
dziewczyny a znacie jakies fajne i sprawdzone strony prywatnych sprzedazy typu venteprivee.com ? takie na ktorych markowe ubrania i gadzety kosztuja -50 i nawet -70% ??? ja od kilku mieisecy tylko w takich kupuje, ale na moich stronach przed swietami gorsze sprzadaja, bo wiedza, z eludzie sa zajeci kupowaniem zbaawek i bombek choinkowych....
pozdrawiam

Pati czyli potwierdzasz moe przypuszczenia, ze da sie znalezc za mniejsze pieniadze. Daj link do tego twojego....
A co do cicuhow to ja tak mam, ze im skromniejsze tym lepsze (ale na jakosc patrze). Dzis za to zaszalalam bo weszlam do tego butiku i sobie poogladalam. Pani chciala pomoc wiec przymierzylam sobie kozaczki co mi wpadly w oko i ow plaszczyk. Kozaczki okazalo sie, ze kosztuja jedyne 1200CHF (ale pani od razu powiedźiala, ze juz u nich jest solden i 20% mniej, po czym na kallulatorze wyliczyla, ze beda mnie kosztowac 800CHF- zupelnie nie wiem jakim cudem (chyba, ze mi dala extra znizke za moj skromy wyglad ;-)). O plaszczyku juz nie wspomne. W kazdym badz razie mam chyba tak jak Pati zbyt wiele zdrowego rozsadku by kupowac ciuchy za te pieniadze...nawet jesli sa swietne:-)

Kasia usmialam sie z tego spiwora :-)

Josephine ja nie znam takich sklepow wiec nie pomoge. Kupuje co prawda sporo online ale jedynie dla dzieci.

Cicha nie mam linka bo ja w sklepie go przymierzalam...ale byl naprawde fajnie szyty i zaluje ,ze go nie wzielam...Tym sposobem popierdaczam w starym :-D:-D:-D nie wiem chyba 120 euro dla mnie bylo za duzo wtedy...A to bylo dokladnie w ten dzien co poszlam na impreze i zgubilam ten nowy sweter plus wydalam 70 euro na drninki-no coz z garami nie mam chyba wszystkiego okay:eek::-D Ale chyba w Only go ogladalam...Kuzwa nie pamietam juz :eek:

Josephine -jak Ty wogole masz na imie? bo jakos mi sie ciezko pisze to imie ;-):-D
Ja nie znam do takich stron linkow ktore pytasz...malo kupuje na necie...

No a moje zakupy wygladaly dzis tak : waz lampkowy na balkon,lampki na okno,swiece,krzaki na stroik...jakies zlote nitki...i pare gratow dla mlodej ...;-)

mam na imie natalia :) mam andzieje, ze nie skojarzy ci sie z innym wrogiem ;)
widze ze zakupy ozdobno-swiateczne
ja dzis siedze w domu, pada... wczoraj zrobilam zapas skarpetkowy malemu + 2 sweterki, czape na zimno i rekawczki. Pralam na szybko, suszylam
a dzis 12 stopni akurat hehehehe (wczoraj bylo 6....) no i pokaralo mnie :)
pa!

kurcze szkoda ze nie znacie... porozgladajcie sie po necie. tutaj od jakiegos czasu jets szal na te sklepy online. nie ma drogiego wynajmu butiki w paryzu, oplaty personelu itp
osttaniio dorwamam bielizne john gaillano za -70% itp
ok.15-20 euro sztuka zamaist 90-105. nie powiem nie pogardze:
nie wiem czy wysylaja za granice ale podaje kilka stronek
venteprivee.com
espacemax.com
achatvip.com
bazarchic.com

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć