reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
zaloze sie ze zaraz sie dobrze obkupisz :-) opowiadaj co zamawiasz...ja najpierw sprawdze sobie co to dokladnie przyjdzie i jak bedzie git to lece w sklepach obadac i bede tu stala klienka :-):tak:

no bardzo dziwnie tanie:-D ale jak patrze na odzywki ktore zawsze wlasnie z Sally Hanson kupowalam to opakowanie identyk...pisze to samo...po komentarzach widze ze tez super...no kurde nie wiem...ale nawet jakby to jakies gowno bylo...to i tak nie jest zle...majatku nie wydalam -ewentualnie w prezentach rozdam :-D ale mysle ze bedzie git :-)

smiac mi sie chce z tego jak za 1 euro, to 11 sztuk. w srode odkrylam sklep za euro
skarpety zrobilam zapas malemu i inne duperele drobne
wszysko sergent major: znana tu i dobra formz
skarpety para 1 zamaist 6 euro,
rajstopy 1 zamiast 10, czapaka jeszcze wiecej
wczoraj przed zamknieiem tam polecialam wziac pare dupereli dla ciotki, bo ona ma blizniakow
wiec jej sie przyda
a stronki kosmetykowe to PROSZE dawajcie sobie prywatnym mailem, bo ja sobie obiecalam, ze postanowienie na 2010 : kupowac mniej, lub nawet do marca nic... wszystko lezy w szafac i pewnie nim zdaze zuzyc, to sie przeterminuje... zalozylam watek o maniaczkach kosmetyowych. ale nikt sie na niego nie pisze, a jak tak ccialam gadac o kremach i pilegnacji hee
bo teraz mam plan gadac o tym, zmaaist isc do skpeu i myk myk kupowac
musze najpeirw zuzyc co mam, czyli po kilka kremow, balsamow, odzywek itp
choroba to jzu jest...czesc demakijaozw iinnyh oddam na gwiazdke, zluzni mi sie szafka i nie ebde miala boli w sumieniu :)

glupia baba,w atek zgubialm zemu sie smailam z tego jak za euro to 11
bo wczoraj wieczorem co bedzilam, to wlasnie 11 sztuk mi wyszlo, ouchy super; kolorystyka folklorowa typowa dla firmy a tu 11 euro za 11 gadzetow :) hehe

ja czasami w tych sklepach za 1 euro cos kupie ale szczerze bubel maja ...juz sie duzo razy przejechalam...Chcialam tanio a wyszlo mnie 3 razy drozej ...ale np.kupuje tam dobre plastry,taki melkfet na bardzo sucha skore,czasami jakies kolorowanki czy farby dla mlodej...

reklama
U nas taki sklep z ciuchami otworzyli wszystko tam jest po 4 zł czasami mozna coś fajnego trafic :tak:

A ja przystopowałam z zakupami, nie mam juz takich manii, nie mam czasu na takie szaleństwa.

Ale jak bym nie pracowała to pewnie byłaby jedna z moich rozrywek:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry